Nagyszerű kislakások Debrecenből, 20 millió forint alatt

 

A debreceni ingatlanárak így egyáltalán nem alacsonyak, csak kicsivel maradnak el a budapesti és győri áraktól. Szétnéztünk az Ingatlantájoló kínálatában az első lakásnak ideális 1-2 szobás kislakások piacán és szép állapotú, jó környéken elhelyezkedő lakásokat találtunk 20 millió forint alatt. Mutatjuk őket!

Kép forrása: pixabay.com

Csinos kis tetőtéri lakás a Fészek lakóparkban

Mindössze 29 nm-es, mégis nagyon praktikusan berendezték ezt a kis lakást a Fészek lakóparkban. A konyha a szobával egybenyitva, de mégis külön kapott helyet, a hálórészt térelválasztó polc választja el a nappalitól. Műanyag nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval is rendelkeznek. Szobája laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt, a szobában egy mobilklíma is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított lakás a Dobozi lakótelepen

A Debreceni Egyetem Műszaki és Informatikai Karának közelében található, így befektetésnek is ideális ez a másfél szobás lakás. A lakás szépen felújított állapotban van és két szobája külön nyílik, aminek köszönhetően még könnyebben kiadható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes berendezéssel Vénkertben

Kis átalakítással konyha + étkező + 1 szobás lakássá alakították ezt a másfél szobás lakást Vénkertben. A lakás kis ráfordítással visszaalakítható, ára a teljes bútorzatot tartalmazza. Az Agrármérnöki Kar és az egyetem főépületének közelsége miatt a lakás befektetésnek is tökéletes.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kis garzonlakás Dobozikertben

Ez a téglaépítésű házban lévő, 3. emeleti kis garzonlakás mindössze 2-3 perces sétatávolságra van a Műszaki Kartól, és a Kassai úti Campustól sincs messze, így befektetésnek szintén ideális. A lakás műanyag nyílászárókkal és külső hőszigeteléssel is rendelkezik, teljeskörűen felújított állapotban van.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kompletten felújított lakás Vénkertben

Teljeskörűen felújították ezt a kis egyszobás lakást, mely Vénkertben, a Műszaki Kar közelében található. A felújítás a vezetékeket, nyílászárókat, burkolatokat is érintette, és a lakás egy gyönyörű új konyhabútort is kapott. Igény szerint a berendezés is megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

© 2021 (v2.202102)