4 összetevő, amitől az erkélyed igazi oázissá válik

 

Ehhez persze szükség van a megfelelő berendezésre, dekorációra, ehhez adunk most ötleteket.

Kép forrása: flickr.com

Növények

Azért a legfontosabbak természetesen a növények, hiszen kiváló hatásuk van az ember mind fizikai mind mentális egészségi állapotára. Ha kevés hely van az erkélyünkön, helyet kaphatnak az erkélykorláton vagy akár a falon is.

Képek forrása: homedit.com és pinterest.com

Szép növények és praktikus bútorok is elférnek ennek a XX. kerületi lakásnak az erkélyén.

Még több képért kattintson a fotóra!

Helytakarékos megoldások

Ahogyan a növényeket elhelyezhetjük helytakarékosan, például függőlegesen egy falon, addig a bútorok esetében sem árt, ha minél helytakarékosabb megoldásokat találunk, így szóba jöhetnek, az lehajtható asztallapok, az összecsukható székek és a beépített padok.

Ennek a szegedi lakásnak, bár nem kicsi az erkélye, a beépített padnak köszönhetően még tágasabbnak tűnik, és a sok párnának köszönhetően kényelmes is.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy kis kényelem

A praktikum mellett természetesen a kényelem is fontos, ezért az ülőalkalmatosságok legyenek kényelmesek és egészítsük ki őket párnákkal takarókkal, sőt egy szőnyeg is helyet kaphat az erkélyen.

Képek forrása: homedit.com

Világítás

A világítás az, amiről szinte mindenki megfeledkezik, még azok is, akiknek egyébként szépen berendezett erkélyük van. Pedig a világítás az, ami segít meghosszabbítani a kint töltött időt, és meghatározza az esték hangulatát is.

Kép forrása: homedit.com

Ennek a XVIII. kerületi lakásnak az erkélye is kapott egy kis hangulatvilágítást.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

© 2021 (v2.202102)