Balaton: még nyáron elkészülnek e kedvező árú nyaraló-apartmanok Balatonföldváron

Már 13,78 millió forinttól új apartmant kaphatunk Balatonföldvár központjától pár lépésre, ráadásul az apartmanháznak medencéje is lesz. A nyaraló-apartmanok hónapokon belül elkészülnek, az első ütem otthonai már a 2020-as szezonban, júniusban birtokba vehetők lesznek. A mintaapartmanokat már meg is tekinthetik az érdeklődők.

Aki gondtalanul szeretne nyaralni a Balaton, az saját, új építésű apartmanra szavaz. Itt nem kell füvet nyírni, ereszt javítani, tavasszal és nyáron is dolgozni.

Csupán egy fürdőruhát és pár váltás tiszta nyári ruhát kell a bőröndbe bedobni, és már lehet is élvezni a Balaton egyik legszebb kisvárosát, Balatonföldvár hangulatos települését. Ráadásul Dél-Budától – jó forgalomban – mindössze 1 óra 10 percnyire van autóval ez a csodálatos városka.

 

Érdekesség, hogy a földvári strand talán a legrégebbi hagyományokkal rendelkezik a déli parton: gróf Széchényi Imre a millennium évében itt hozott létre parkot és fürdőtelepet, és ebben az időben már több mint három tucat előkelő villa épült meg.

A kisváros központjában található a korábbi épület teljes áttervezésével, felújításával életre hívott apartmanház, amelyben a mai árakhoz képest pimaszul olcsón juthatunk kisebb vagy nagyobb apartmanokhoz. Az egy szobás egységek ára 13,78 millió forintnál indul, de 15,5 millió forinttól már teraszos nyaraló-otthonhoz juthat bárki. A két lakóegységes apartmanok ára sem megfizethetetlen: 24,63 millió forinttól elérhetőek. És, ahogyan a minta-apartmanból (az alábbi képen) látszik, eléggé szépek, takarosak lesznek!

Mindez pedig körülbelül a fele annak, amennyibe egy jobb helyen egy új vagy újszerű fővárosi kis lakás kerül. Aki befektetésben (is) gondolkodik, annak a kiadással elérhető hozam kiemelkedő lehet, különösen az alacsonyabb vételárra vetítve.

Ráadásul nem is kell sokat várni arra, hogy elkészüljenek a nyaraló-apartmanok, hiszen még ebben a szezonban megtörténik az első ütem átadása. De addig is: a beruházó tájékoztatása szerint elkészültek a mintaapartmanok berendezésével, amivel érzékeltetni szeretnék a berendezési lehetőségeket az érdeklődőknek. Mind az egy, mind a két szobás nyaralókból, előzetes egyeztetést követően, már most megtekinthető egy-egy mintaapartman (alább egy másik minta-apartman látható).

Nem mellékes az sem, hogy az apartmanok légkondicionáltak, és hűvösebb időben fűthetőek is. Tehát nem csak nyáron, egész évben ott lehetünk. A kényelmet hőszigetelt, modern nyílászárók fokozzák, ezek egyúttal a fűtési és hűtési költségeket is érezhetően csökkentik.

Aki ilyen nyaraló-megoldást választ, az balatoni környezetben töltheti el szabadságát a strandon, vagy a ház saját medencéjének partján pihenhet.

A cikk elkészültét a Juventus Homes apartmanok értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)