Már 20 milliótól: ígéretes kis lakások Budán és Pesten

Mai válogatásunkban főként 20 millió körüli garzonokat mutatunk Budán. Ezek méretüknél fogva inkább egy személynek, vagy legfeljebb egy párnak alkalmasak, de érdemes egy pillantás vetni rájuk a befektetést keresőknek is. Ám ha gyermeket is tervezünk, magasabb nívót keresünk érdemesebb a kicsit tágasabb otthonok közt is szétnézni.

Mutatunk tehát néhány ígéretesnek tűnő kislakást Budán, köztük Észak-Budán is szétnézve.

Válogatásunk első tagja Óbuda csendes utcájában található. Az alábbi éppen 20 millió forint alatti lakás közel van a busz- és villamosmegállóhoz és az Óbudai Egyetemhez. A lakásban nagyméretű fekvő galériát alakítottak ki a maximális helykihasználás érdekében.

 

Egy szintén 20 millió körüli ajánlat a II. kerületi 9 lakásos villában található lakás, melynek ablakai a kertre néznek. Az Otthon félszuterén ugyan, de belmagassága és ablakai teljes értékűek, és mivel kertre nézők, így csendes. A környék kiváló, ez a Pasaréthez közeli utca tömegközlekedéssel jól megközelíthető, a közelben pedig gyógyszertárak, orvosi rendelő és boltok is vannak.

Ha egy kicsit kintebb merészkedünk, akkor még jobb minőséget kapunk 20 millió körül! Jó példa erre a XXII. kerületből ez az új építésű(!) kis lakás. Ez tehát Budafokon, ám annak is a magasabb részén, egy, a Savoya Parktól is látható domboldalon helyezkedik el. A lakás 29 négyzetméter, amihez további 12 nm-es terasz tartozik. A kis lakás a Törley Mauzóleumtól csak egy kellemes sétányira található.

A bátrabbaknak pedig megmutatjuk, hogy mondjuk nagyobb önerőt jelentő készpénz mellé, akár támogatott hitel bevállalásával mennyivel különlegesebb, már jóval-jóval nagyobb, felújítandó, de igen jól belakható, méretét, sőt, helyét tekintve is jóval kevesebb kompromisszumot jelentő lakást választhatunk.

Válogatásunk utolsó tagja már a pesti oldalon van, de a belváros szívében, ami – meglepő, de igaz – Buda egyes részeinél ma már jobb presztízsű. Ez a kakukktojásunk egy 55 nm-es felújítandó lakás, amely a Nagymező utca 8-ban van. És különlegessége, hogy pár millió forintból, némi munkával, ügyességgel egy két szobás luxus rezidencia faragható belőle.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

© 2024 (v2.202102)