Családias, új építésű otthonok a Balatonról és Nyíregyházáról is

Jön a tavasz, amikor a többség új otthont keres, legyen az családias vagy kisebb, életkezdő lakás. Friss összeállításunkban nem csak Budapestről, de a Balaton mellől és Nyíregyházáról is hoztunk egy-egy lakóház projektet.

Bár látszólag rengeteg lakás van a piacon, mégis, aki megteheti, az inkább újat választ. A modern anyagok és fűtésrendszerek révén egyfelől gondtalan (garanciális), másfelől pedig olcsó, hamar megtérülő üzemeltetést kapunk. Ráadásul a következő 20-30 évben a felújításra, karbantartásra sem kell sokat költenünk. Mindemellett három (vagy ennyi vállalt) gyermek után 10 milliós állami ingyen pénz is jár, valamint igen kezdvezőek a hitellehetőségek és az illetékek is. Az értékállóságról nem is szólva.

Nézzük akkor a friss lehetőségeket, elsőként Budapesten és környékén.

Elsőként itt az Újpest-Központban épülő Arsenal Sarokház, mely csupán 3 perc sétatávolságra helyezkedik el a metrótól, így tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.  A környéken óvodák, iskolák, játszóterek várják a családosokat, illetve a mindennapok kényelméhez szükséges szolgáltatók, üzletek is a közelben találhatók. A társasházban 36 és 98 négyzetméter közötti otthonok közül választhatunk, melyek nagy része erkéllyel is rendelkezik.

A IX. kerületben épül a City Home utolsó üteme. A lakóparkban a már megépült társasházak mellett, sok zöldterület, zárt park és játszótér is kialakításra került. Az utolsó épülettömb különlegessége a tetőkert, valamint a hozzá kapcsolódó tetőteraszok. A lakópark változatos méretű és elrendezésű lakásokat kínál, melyek között praktikus garzonokat és természetesen tágas családi otthonokat is találunk.

Érdemes egy pillantást vetni a Metrodom Őrmező projektre is, főleg annak, aki nyugodt budai környezetbe vágyik.
A lakópark közel 1,6 hektáros, ősfás telken épül, mely a Kelenföldi vasútállomástól és így a 4-es metró végállomásától könnyen és gyorsan, akár gyalogosan is megközelíthető. A hét lakóépület körül közösségi tér épül, ahol a lakók az utcai forgalomtól távol élhetnek, pihenhetnek.

A főváros határához közel, az M1, M7 és M0 autópályákról is jól megközelíthető helyen, Kelenföldtől nem messze vásárolhatunk magunknak minőségi otthont a Tópark kínálatában. A különleges “város a városban” projekt előnye a modern és színvonalas, mégis egyedi lakókörnyezet mellett az, hogy a városka kiépülésével minden karnyújtásnyira lesz, beleértve rövidesen az óvodát, a bölcsődét, a hamarosan nyíló Frei kávézót, a már működő iskolát, vagy a vásárlási, sportolási lehetőségek egyre szélesedő körét.

Végül mutatunk két vidéki projektet is, méghozzá egyet Nyíregyházáról és egyet pedig a Balaton partjáról.

Nyíregyházán, a belvároshoz közel a Spanyolkertben vásárolhatunk napfényes egy, két illetve három szobás otthonokat, melyekhez erkély is tartozik. A társasházhoz kapcsolódó közösségi területeken játszótér és park biztosít kellemes családias környezetet. Ideális otthona lehet egy ilyen lakás a kényelmes, praktikus, korrekt árú lakást keresőknek. (A fővárosban jellemző árak feléért-harmadáért kaphatók itt az új otthonok!)

Végül, ahogy korábban említettem a Balaton-parton keresgélőknek is hoztunk egy minőségi lakóprojektet. A Balatonfűzfőn épülő Fűz Liget Lakó- és Üdülőpark a parthoz (és a fővároshoz is) közel kínál magas minőségő lakásokat, melyek között 33 négyzetméteres stúdió lakás és 4 szobás családi otthon is megtalálható. A lakásokhoz tóra néző erkélyek tartoznak, így minden lakásból egyaránt csodálatos panoráma tárul a Balatonra.

 

 


© 2021 (v2.202102)