Családias, új építésű otthonok a Balatonról és Nyíregyházáról is

Jön a tavasz, amikor a többség új otthont keres, legyen az családias vagy kisebb, életkezdő lakás. Friss összeállításunkban nem csak Budapestről, de a Balaton mellől és Nyíregyházáról is hoztunk egy-egy lakóház projektet.

Bár látszólag rengeteg lakás van a piacon, mégis, aki megteheti, az inkább újat választ. A modern anyagok és fűtésrendszerek révén egyfelől gondtalan (garanciális), másfelől pedig olcsó, hamar megtérülő üzemeltetést kapunk. Ráadásul a következő 20-30 évben a felújításra, karbantartásra sem kell sokat költenünk. Mindemellett három (vagy ennyi vállalt) gyermek után 10 milliós állami ingyen pénz is jár, valamint igen kezdvezőek a hitellehetőségek és az illetékek is. Az értékállóságról nem is szólva.

Nézzük akkor a friss lehetőségeket, elsőként Budapesten és környékén.

Elsőként itt az Újpest-Központban épülő Arsenal Sarokház, mely csupán 3 perc sétatávolságra helyezkedik el a metrótól, így tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.  A környéken óvodák, iskolák, játszóterek várják a családosokat, illetve a mindennapok kényelméhez szükséges szolgáltatók, üzletek is a közelben találhatók. A társasházban 36 és 98 négyzetméter közötti otthonok közül választhatunk, melyek nagy része erkéllyel is rendelkezik.

A IX. kerületben épül a City Home utolsó üteme. A lakóparkban a már megépült társasházak mellett, sok zöldterület, zárt park és játszótér is kialakításra került. Az utolsó épülettömb különlegessége a tetőkert, valamint a hozzá kapcsolódó tetőteraszok. A lakópark változatos méretű és elrendezésű lakásokat kínál, melyek között praktikus garzonokat és természetesen tágas családi otthonokat is találunk.

Érdemes egy pillantást vetni a Metrodom Őrmező projektre is, főleg annak, aki nyugodt budai környezetbe vágyik.
A lakópark közel 1,6 hektáros, ősfás telken épül, mely a Kelenföldi vasútállomástól és így a 4-es metró végállomásától könnyen és gyorsan, akár gyalogosan is megközelíthető. A hét lakóépület körül közösségi tér épül, ahol a lakók az utcai forgalomtól távol élhetnek, pihenhetnek.

A főváros határához közel, az M1, M7 és M0 autópályákról is jól megközelíthető helyen, Kelenföldtől nem messze vásárolhatunk magunknak minőségi otthont a Tópark kínálatában. A különleges “város a városban” projekt előnye a modern és színvonalas, mégis egyedi lakókörnyezet mellett az, hogy a városka kiépülésével minden karnyújtásnyira lesz, beleértve rövidesen az óvodát, a bölcsődét, a hamarosan nyíló Frei kávézót, a már működő iskolát, vagy a vásárlási, sportolási lehetőségek egyre szélesedő körét.

Végül mutatunk két vidéki projektet is, méghozzá egyet Nyíregyházáról és egyet pedig a Balaton partjáról.

Nyíregyházán, a belvároshoz közel a Spanyolkertben vásárolhatunk napfényes egy, két illetve három szobás otthonokat, melyekhez erkély is tartozik. A társasházhoz kapcsolódó közösségi területeken játszótér és park biztosít kellemes családias környezetet. Ideális otthona lehet egy ilyen lakás a kényelmes, praktikus, korrekt árú lakást keresőknek. (A fővárosban jellemző árak feléért-harmadáért kaphatók itt az új otthonok!)

Végül, ahogy korábban említettem a Balaton-parton keresgélőknek is hoztunk egy minőségi lakóprojektet. A Balatonfűzfőn épülő Fűz Liget Lakó- és Üdülőpark a parthoz (és a fővároshoz is) közel kínál magas minőségő lakásokat, melyek között 33 négyzetméteres stúdió lakás és 4 szobás családi otthon is megtalálható. A lakásokhoz tóra néző erkélyek tartoznak, így minden lakásból egyaránt csodálatos panoráma tárul a Balatonra.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)