Nívós és modern ház a XIII. kerület kertvárosias részén

Kitűnő helyen, a XIII. kerület kertvárosias, mégis jó közlekedésű részén bukkantunk egy modern, minőségi, új társasházra, amelyben már csak néhány lakás maradt, érdemes mielőbb körülnéznie annak, aki errefelé keresgél nívós, de mégis jó ár-érték arányú otthont magának.

Talán nem véletlen, hogy a XIII. kerület, ezen belül is annak kertvárosias része, a Béke utca környéke az egyik legkedveltebb az Angyalföldön, például a Váci út vonzáskörzetében keresgélők körében. Erre nem csak az autós közlekedés jó, de jó ideje immár a felújított 3-as metróval is kényelmes a közlekedés, sőt, a Béke úton közlekedő, a Lehel térig járó és az egyes vonalát is érintő villamosok végig kötött pályás, azaz dugó mentes bejutást és hazajutást tesznek lehetővé azoknak is, akik esetleg nem autóval járnak. Az autósokat viszont a teremgarázs mellett az utcákban kényelmes parkolás is segíti.

E mellett a XIII. kerület jó részén, a Béke úton kitűnő a boltok és intézmények elérhetősége, mind a mennyiséget (sok üzlet, szolgáltató és intézmény), mind a minőséget-összetételt tekintve. Ritka az a helyzet, amikor a gyönyörű, zöld kertvárosias részhez egyúttal ilyen remek közlekedés és ellátottság is társul. Nem is szólva arról, hogy uszoda és sportpálya is van a közelben, illetve modern parkok és játszóterek még élhetőbbé ezt a környéket. Közel van ide az Oxygén wellness és a híres-neves Vanilin cukrászda is.

Errefelé, a 14-es villamos Gyöngyösi utcai megállójától mindössze pár lépésre találjuk a Kucsma utcát, ahol egy beruházó számtalan modern, élhető, nívós, és kis lakásszámú társasházat épített már fel.

Itt a Kucsma utca 14 alatt épül tehát egy új társasház, amely nem előzmények nélküli az utcában, így például már az új szomszéd társasház, a Kucsma utca 12. szám alatt is kiváló referenciát jelent, mi több: a Kucsma utcában a beruházónak immár ez az ötödik(!) társasháza lesz. A 10-es, 13-15-ös és a 11-es szám alatt is ugyanez a beruházó építette a Kucsma utca nívós társasházait. Azaz látható: a beruházó pontosan teljesíti vállalásait, hiszen a három, már elkészült házát minden lakó belakta.

Erre a nagy lehetőség a várható felértékelődésben rejlik: mire év végére elkészülnek a Kucsma 14 lakásai, addigra feltehetően többet fognak érni, mint most! Érdemes tehát sietni, mert ugyan van még minden lakástípusból, de egyre gyorsabb ütemben fogynak a befejezéshez közelítő épület lakásai.

A négy emeletes házban a lift lesz, ami egészen a parkolóktól a 4. emeletig fog járni. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat jár, az emeleti lakásokhoz pedig erkély; sőt, a legfelsőbb szinten tetőterasz is lesz. A modern otthonok mérete 39 m2-től 126 m2-ig terjed, így változatos kínálatból lehet válogatni. Irány tehát a Kucsma utca: fedezze fel még ma ezt a nívós környéket!

A cikk az ingatlanok értékesítőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)