Új építésű luxusvilla a XII. kerület határán

Ezúttal egy igazán különleges ajánlatot mutatunk a nyugodt környezetre és panorámára vágyóknak Budán, a XI. kerületben, a XII. kerület közvetlen szomszédságában, a Sasadi úton. Mégpedig egy modern, csúcsminőségű villaparkban, ahol még kertész is dolgozik majd.

Bár hatalmas a választék, manapság nem kis kihívás olyan helyet és épültet találni, ahol a nyugalmas a környék, jó a panoráma, minőségi a lakóösszetétel, de mégsem hatalmas, soklakásos társasházakba vagyunk kénytelenek költözni.

Ugyanakkor a Sasadi út 176-os szám alatt épülő társasház szinte minden szempontot figyelembe véve egyedi. Először is Budán van, arrafelé, ahol a hazai elit nagy része otthonra talált. Ezen belül is a XI. és a XII. kerület határán: adott tehát az elsőrangú hely, a hegyi levegő és a jó kilátás is.

Szerencsére ugyanakkor innen a belváros is kitűnően elérhető: a MOM Park pláza a BAH-csomópont, jó forgalomban csak 6-8 perc autóval és bő 10 perc busszal. Ott pedig minden üzlet, intézmény, sportolási lehetőség adott.

E projekt tehát közelebbről a Sasadi út és a Talaj utca között panorámás telken épül.

Itt kínál exkluzív lakásokat a minőségi életstílus kedvelőinek. A Sasadi 176 háromszintes villaépületében csupán 5 lakás épül, így tökéletes választás annak, aki kerüli a zsúfolt lakóparkokat. A lakók nyugalmáról itt a kellemes kertvárosi környezet és az épületet körbe ölelő parkosított kertrész gondoskodik.

Az épületben 3-5 szobás lakások közül válogathatnak az érdeklődők, melyek között kertkapcsolatos, nagy méretű erkéllyel rendelkező és tetőtéri penthouse jellegű lakást is találunk.

A Sasadi 176 lakásai nem csak a kiváló elhelyezkedés, és exkluzív kialakítás miatt kiemelkedőek. A projekt fontos jellemzője, hogy a legkorszerűbb építészeti és műszaki megoldásokat alkalmazzák, így a lakásokban a mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, illetve padlófűtés kombinációját alkalmazzák.

Emellett a lakások minőségi burkolattal és szaniterekkel felszerelve kerülnek átadásra, illetve a tulajdonosok kényelmét szolgálva az épület alatt teremgarázs biztosít parkolási lehetőséget, mely a lakásokból lifttel közelíthető meg.

A cikk megjelenését a projekt értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)