Új építésű luxusvilla a XII. kerület határán

Ezúttal egy igazán különleges ajánlatot mutatunk a nyugodt környezetre és panorámára vágyóknak Budán, a XI. kerületben, a XII. kerület közvetlen szomszédságában, a Sasadi úton. Mégpedig egy modern, csúcsminőségű villaparkban, ahol még kertész is dolgozik majd.

Bár hatalmas a választék, manapság nem kis kihívás olyan helyet és épültet találni, ahol a nyugalmas a környék, jó a panoráma, minőségi a lakóösszetétel, de mégsem hatalmas, soklakásos társasházakba vagyunk kénytelenek költözni.

Ugyanakkor a Sasadi út 176-os szám alatt épülő társasház szinte minden szempontot figyelembe véve egyedi. Először is Budán van, arrafelé, ahol a hazai elit nagy része otthonra talált. Ezen belül is a XI. és a XII. kerület határán: adott tehát az elsőrangú hely, a hegyi levegő és a jó kilátás is.

Szerencsére ugyanakkor innen a belváros is kitűnően elérhető: a MOM Park pláza a BAH-csomópont, jó forgalomban csak 6-8 perc autóval és bő 10 perc busszal. Ott pedig minden üzlet, intézmény, sportolási lehetőség adott.

E projekt tehát közelebbről a Sasadi út és a Talaj utca között panorámás telken épül.

Itt kínál exkluzív lakásokat a minőségi életstílus kedvelőinek. A Sasadi 176 háromszintes villaépületében csupán 5 lakás épül, így tökéletes választás annak, aki kerüli a zsúfolt lakóparkokat. A lakók nyugalmáról itt a kellemes kertvárosi környezet és az épületet körbe ölelő parkosított kertrész gondoskodik.

Az épületben 3-5 szobás lakások közül válogathatnak az érdeklődők, melyek között kertkapcsolatos, nagy méretű erkéllyel rendelkező és tetőtéri penthouse jellegű lakást is találunk.

A Sasadi 176 lakásai nem csak a kiváló elhelyezkedés, és exkluzív kialakítás miatt kiemelkedőek. A projekt fontos jellemzője, hogy a legkorszerűbb építészeti és műszaki megoldásokat alkalmazzák, így a lakásokban a mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, illetve padlófűtés kombinációját alkalmazzák.

Emellett a lakások minőségi burkolattal és szaniterekkel felszerelve kerülnek átadásra, illetve a tulajdonosok kényelmét szolgálva az épület alatt teremgarázs biztosít parkolási lehetőséget, mely a lakásokból lifttel közelíthető meg.

A cikk megjelenését a projekt értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mi is az a Mere? A németek is vásárolnak náluk

Mi is az a Mere? A németek is vásárolnak náluk

Orosz üzletlánc Magyarországon? Na, ezt sem tudta volna senki elképzelni, mondjuk harminc évvel ezelőtt.

Orbán Viktor békéje is füstbe mehet a washingtoni fordulattal, Zelenszkij újabb dolgot tilt meg katonáinak

Orbán Viktor békéje is füstbe mehet a washingtoni fordulattal, Zelenszkij újabb dolgot tilt meg katonáinak

Az amerikai fegyverszállítmányok állítólag már európai raktárakban várják, hogy útnak indulhassanak Ukrajnába.

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Rekordot döntött a Török Áramlat áprilisban.

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

© 2024 (v2.202102)