Elegáns iroda, hangulatos otthon, vagy nagy befektetés a budai Vár alatt

A Budai Vár környékén élni vagy dolgozni egyaránt kivételes lehetőség, nem is csoda, hogy sokan vágynak arra, hogy a környéken tudhassanak magukénak egy otthont. Most egy remek panorámával rendelkező ajánlatot találtunk Buda patinás központjában, méghozzá kivételesen jó áron.
Egy – a Budai Vár alatti – csendes utcából ezúttal egy olyan lakást szeretnénk bemutatni, mely nemcsak az elegáns polgári otthonra vágyóknak ideális, hanem nagyszerű elhelyezkedésének köszönhetően kiváló választás irodának, céges központnak is.

A Bécsi kapu és a Széll Kálmán tér között félúton, egy kiváló infrastruktúrájú környéken helyezkedik el az ingatlan, ami mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyen megközelíthető. Innen pár perc a 4-6-os villamos, a metró és számtalan buszjárat megállója. A közelben található a Millenáris Központ, a Mammut és a Széllkapu park, ahol a tervek szerint csodás díszkertet és 500 férőhelyes mélygarázst terveztek!

A Batthyány utcai társasház negyedik emeleti, kényelmes, 98 négyzetméteres lakásáról van szó. A 3 tágas szobán, fürdőszobán és konyhán kívül egy kisebb félszoba is található, ami a konyhából nyílik.

A lakáshoz tartozó 10 négyzetméteres erkélyről csodálatos panoráma tárul elénk a Rózsadomb felé, – szép időben egészen a Megyeri hídig is ellátni! Az erkélyek felújítása hamarosan kezdetét veszi a társasház fenntartója által.

 

A lakás fűtését 2017-ben korszerűsítették, így már új radiátorok gondoskodnak a lakás melegéről.

Az alaprajz számtalan lehetőséget rejt magában, akár kisebb átalakítással, akár jelenlegi formájában kényelemes otthon válhat belőle vagy egy előkelő irodahelyiség.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)