Közvetlen vízparti, 15 milliós balatoni apartmanok, amelyeket most már hamarosan elkapkodnak az orrunk elől!

Korán érkezett a tavasz, így a jó idő hatására a balatoni nyaralóingatlanokra most még a szokásosnál is nagyobb a kereslet az ingatlanpiacon. Különösen igaz ez a jó elhelyezkedésű, vízközeli, és még inkább a saját partszakasszal rendelkező ingatlanok esetében, hiszen azok száma limitált az ingatlanpiaci kínálatban.

Ezek az ingatlanok azonban a legtöbbször kifejezetten magas árszintűek, különösen, ha valaki különálló, családi házas nyaralóban vagy akár csak egy üres építési telekben gondolkozik a vízparton.

Az új építésű projektek apartmanjainak már lényegesen jobb és elérhetőbb az árfekvése, ráadásul egy kis apartman fenntartása, karbantartása mind időben, mind költségekben gazdaságosabb, de közülük kevés található olyan beruházásban, mely ténylegesen közvetlen a vízparton fekszik, és saját stranddal rendelkezik.

Ezek az apartmanok általában bár nem túl nagyok, azért vannak akkorák, hogy egy szállodai szoba kényelmét nyújtsák, és ha összeadjuk, hogy az évek során mennyit költenénk szállodára, bizony még árban is sokkal kedvezőbb a helyzet, arról már nem is beszélve, hogy egy ilyen ingatlan megvásárlásával, jó döntéssel a szállásfoglalás minden nyűgjét is megspórolhatjuk magunknak.

Az ilyen apartmanok befektetésnek is ideálisak, ugyanis a közvetlen vízparti elhelyezkedés miatt mindig könnyen kiadhatóak lesznek, és ha évek múltán mégiscsak eladnánk apartmanunkat, még értéknövekedéssel is számolhatunk. A kiadással pedig jó esetben nem nekünk kell bajlódnunk, ha olyan beruházótól vásárolunk, aki üzemeltetőként ezt megszervezi helyettünk, ahogyan a takarítást, és a karbantartást is.

Ezek között a projektek között persze nem könnyű olyat találni, amely valóban saját közvetlen vízparttal, azaz saját stranddal is rendelkezik, és ennek ellenére kifejezetten elérhető áron kínálja apartmanjait. Ha mégis, akkor számíthatunk rá, hogy az apartmanokat nagyon gyorsan elkapkodják, és esetleg már csak néhány elérhető közülük.

Így van ez a StrandPark Ingatlanfejlesztési projekt II. ütemében is, ahol az igazán kedvező árú, 15 millió forint környékén megvásárolható apartmanoknak már csak kevesebb mint 10%-a érhető el. A beruházás ráadásul kivételes helyen, a Keszthelyi-öbölben, Balatonberényben helyezkedik el, ahol garantált a nyugodt környezet, és nemcsak a fejlesztés saját strandja és hatalmas ősfás parkja, de a közeli Keszthely, illetve Hévíz és Zalakaros gyógyfürdői is garantálják a változatos kikapcsolódási lehetőséget.

Az apartmanok különösen ideálisak kisgyermekes családok számára, ugyanis a gyermekeket egy elkerített részen gyermekmedence és játszótér is várja, és egyedülálló módon akár gyermekfelügyelet is igényelhető. Az apartmanokat ráadásul akár a Babaváró Hitelből is meg lehet vásárolni kedvező áruknak köszönhetően nem jelentős kiegészítéssel, ha valaki abban gondolkozik, hogy gyermeke számára ezt az összeget egy biztosan értékálló ingatlanba fektesse.

 

A StrandPark apartmanjait pedig egész évben ki tudjuk használni, hiszen nemcsak a téli Balaton jege, vagy a tavaszi-, őszi táj kínál kikapcsolódásra lehetőséget, de az apartmanok gazdaságosan fűthetőek is, melyet a melegvíz ellátással együtt telefonos applikáció segítségével akár távolról is irányíthatunk a fogyasztás pedig egyedi mérőórák alapján kerül elszámolásra.

A karbantartást, kertgondozást a társasház üzemeltetője biztosítja számunkra, és igény szerint bérbeadási szolgáltatást vagy belső takarítást is kérhetünk. Az apartmanokat pedig az új évben is teljesen ÁFA kockázat nélkül vásárolhatjuk meg, ugyanis vételáruk tárgyi adó mentes, azaz nem tartalmaz ÁFÁ-t.

Érdemes tehát sietni, ha nem szeretnénk lemaradni erről a kivételes lehetőségről, ha számít az egyedülállóan alacsony árszint és kedvező vételár. Különös tekintettel arra, hogy a beruházás II. ütemének értékesítése már jelentősen a vége felé közeledik, a következő ütem értékesítési árszintje pedig 19.88 millió forint vételártól indul. Így aki időben lép, most még utoljára vásárolhat magának valóban közvetlen vízparti nyaralót 15 millió környékén… amíg a készlet tart!

A cikk a StrandPark ingatlanfejlesztőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.

© 2024 (v2.202102)