Ha a belvárosban keresel, akkor ezt nézd meg!

Akadnak még jó ajánlatok a belsőbb részeken, a belvárosban is, csak nem árt nyitott szemmel járni. Most a Csarnok Negyedből, a nagykörút közeléből hoztunk egy újabb példát. A pörgős, fiatalos és trendi városrész akár lakni, akár kiadási célból befektetni, remek lehetőségeket rejt.

Ne is legyen túl nagy, ne is legyen túl drága, ne is legyen rossz állapotú, de legyen közel mindenhez, ne kelljen rá költeni, és nagyon jó legyen ott lakni, esetleg jó áron ki is lehessen adni.

Ha ilyen lakást keres az ember, nincsen könnyű dolga, hiszen látszólag ellentmondó feltételeknek kell megfelelni. Különösen így van ez Budapest belsőbb részein, ahol az árak sokakat elriasztanak a vásárlástól, kiváltképp olyanokat, akik újszerű vagy új lakást keresnek.

E típusnak ugyanis rengeteg az előnye: nem kell rákölteni beköltözés előtt, nincsen vele kellemetlenség, nem romlik el semmi a házban, a lakásban, a rezsi sokkal-sokkal kedvezőbb, mint egy régi házban. Mi több: az újszerű vagy új lakásokat nagyságrendekkel jobb áron ki lehet adni, mint a kopottas, lelakott házakban lévő otthonokat, az ott lakók életminőségéről már nem is beszélve.

E hosszúra nyúlt bevezető után nézzük is, mire leltünk rá most a város egyik legdinamikusabban fejlődő belterületén. A ma már bőven a belvárosi részhez tartozó, alaposan megújuló VIII. kerület körúthoz közeli részén kitűnő elosztású nappali + 1 és nappali + 2 hálószobás lakások várják azokat, akik fiatalos környezetre, fővárosi pezsgésre és egyúttal remek közlekedésre vágynak.

A Józsefváros e helyszíne azért is kitűnő, mert a közelben található a 4-es metró megállója, az éjjel-nappal közlekedő 4-es 6-os villamos, megújult piac (Rákóczi téri Vásárcsarnok – innen a negyed neve), mélygarázs, üzletek, vendéglők. A negyed közepén van a 4-es metró néhány éve épült megállója, de e mellett pár percnyi sétatávolságra van ráadásul a Blaha Lujza tér is. Itt jár a 2-es (piros) metró és a 7-es buszok nagy családja.

Közel van ide a Palotanegyed is, mely az egyetemek, főiskolák, közösségi terek városrésze, és egyúttal az értelmiségi fiatalok találkozó helye.

Itt épül a most bemutatandó, 17 lakásos társasház is, amelynek átadása jövő tavasszal várható. Értékállóságát garantálja, hogy az épület a legmagasabb színvonalon, a legmagasabb műszaki tartalommal készül, a legmodernebb hőszivattyúval, amely -30 fokban is tökéletesen teljesít, valamint minőségi burkolatokkal.

A hőszivattyús hűtés-fűtés további előnye, hogy a radiátorok nem foglalnak helyet a hasznos térből, és lényegesen olcsóbb a gázfűtésnél. Mindemellett most minden egyes lakás esetében a burkolatok, szaniterek egyénileg választhatók, e mellett pedig garázs és tároló is vásárolható minden lakáshoz.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

© 2021 (v2.202102)