Igazi Balaton – itt igazi élmények várnak tavasszal és nyáron

Talán a legjobb hely a Balaton déli partján a családbarát kisváros: Balatonföldvár. Itt minden lehetséges kikapcsolódási lehetőség és szolgáltatás megtalálható. Errefelé néztünk körül a minőségi, sőt, luxus szintű nyaraló apartmanok közt.

Hatalmas teraszok, parkosított kert, saját kültéri medence a ház mellett – ezek már a luxus balatoni lakásoknak lassan elengedhetetlen kellékei lesznek. Ezek nélkül is meg lehet lenni, de az igazi életérzést, a nyaralást, vagy akár a tavasz szépségét mégiscsak egy szép, tágas teraszról lehet a legjobban élvezni, ahonnan a part fái is látszanak, melyek közt már a távolban a Balaton csillog…

Ezúttal Balatonföldváron néztünk körül. Itt épül a déli part sok-sok új lakóépülete. Ami nem is csoda, hiszen ez a kisváros a déli part talán legjobb kikötőjével, gyönyörű, különleges partoldali kilátóval csábít. E mellett a strandok is nagyon hívogatóak, a városközpont pedig emberléptékű, mégis, minden földi jót biztosít azoknak akik ott nyaralnak, beleértve a kisebb nagyobb áruházakat, intézményeket, a környék legjobb fagyizóit és már emlegetett strandjait. Itt a víz sekély, így igazán gyermekbarát, a strandok pedig jól felszereltek, minőségiek.

Ha ez nem lenne elég, akkor itt, a Balaton partján egészen egyedülálló dolog is várja a pihenni vágyókat: több, mint egy kilométeres, védett növényeknek számító óriás-platánsorral szegélyezett a kikötőhöz vezető parti sétány. Ez a Kvassay sétány, amelynek most közvetlen közelében kínál 56 új építésű luxuslakást egy beruházó, kifejezetten a minőségi életstílus kedvelőinek.

Itt változatos alaprajzú 1,2, 3, 4 és 5 szobás lakások között megtalálhatják új otthonukat a nyugodt környezetet preferáló családok, és azok is, akik az ingatlanvásárlással magas hozamot biztosító befektetést keresnek.

A földszinti lakásokhoz saját kertrész is tartozik; és, mint említettük, hatalmas parkosított kert és kültéri medence biztosítja a lakók nyugodt pihenését. E mellett a magas színvonalú, modern, energiatakarékos hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások minden mai elvárásnak megfelelnek. A lakások mellé a pinceszinten vagy kertben megvásárolható garázshelyek és tárolók is a tulajdonosok kényelmét szolgálják.

új építésű lakások

Ebben az új építésű luxus-projektben ráadásul még idén is mindössze 710-727 ezer forint körüli négyzetméteráron is vehetünk új lakást, ami ma nagyon jó árnak számít!

Fontos tehát az is, hogy e lakásoknál a felső szinteken tágas erkélyek, illetve teraszok vannak, földszinti lakásokhoz pedig saját kertrész jár. Lényeges, hogy modern, energiatakarékos hőszivattyús a fűtés- és hűtésrendszer és igényes az épületgépészet is.

És ne feledjük: a Balaton „fővárosa” Siófok csupán 15-20 percnyire van innen autóval, Tihanyba pedig a Szántódi révvel gyakorlatilag 10 perc alatt átérünk.

 

A cikk a luxus lakóház értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)