Igazi Balaton – itt igazi élmények várnak tavasszal és nyáron

Talán a legjobb hely a Balaton déli partján a családbarát kisváros: Balatonföldvár. Itt minden lehetséges kikapcsolódási lehetőség és szolgáltatás megtalálható. Errefelé néztünk körül a minőségi, sőt, luxus szintű nyaraló apartmanok közt.

Hatalmas teraszok, parkosított kert, saját kültéri medence a ház mellett – ezek már a luxus balatoni lakásoknak lassan elengedhetetlen kellékei lesznek. Ezek nélkül is meg lehet lenni, de az igazi életérzést, a nyaralást, vagy akár a tavasz szépségét mégiscsak egy szép, tágas teraszról lehet a legjobban élvezni, ahonnan a part fái is látszanak, melyek közt már a távolban a Balaton csillog…

Ezúttal Balatonföldváron néztünk körül. Itt épül a déli part sok-sok új lakóépülete. Ami nem is csoda, hiszen ez a kisváros a déli part talán legjobb kikötőjével, gyönyörű, különleges partoldali kilátóval csábít. E mellett a strandok is nagyon hívogatóak, a városközpont pedig emberléptékű, mégis, minden földi jót biztosít azoknak akik ott nyaralnak, beleértve a kisebb nagyobb áruházakat, intézményeket, a környék legjobb fagyizóit és már emlegetett strandjait. Itt a víz sekély, így igazán gyermekbarát, a strandok pedig jól felszereltek, minőségiek.

Ha ez nem lenne elég, akkor itt, a Balaton partján egészen egyedülálló dolog is várja a pihenni vágyókat: több, mint egy kilométeres, védett növényeknek számító óriás-platánsorral szegélyezett a kikötőhöz vezető parti sétány. Ez a Kvassay sétány, amelynek most közvetlen közelében kínál 56 új építésű luxuslakást egy beruházó, kifejezetten a minőségi életstílus kedvelőinek.

Itt változatos alaprajzú 1,2, 3, 4 és 5 szobás lakások között megtalálhatják új otthonukat a nyugodt környezetet preferáló családok, és azok is, akik az ingatlanvásárlással magas hozamot biztosító befektetést keresnek.

A földszinti lakásokhoz saját kertrész is tartozik; és, mint említettük, hatalmas parkosított kert és kültéri medence biztosítja a lakók nyugodt pihenését. E mellett a magas színvonalú, modern, energiatakarékos hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások minden mai elvárásnak megfelelnek. A lakások mellé a pinceszinten vagy kertben megvásárolható garázshelyek és tárolók is a tulajdonosok kényelmét szolgálják.

új építésű lakások

Ebben az új építésű luxus-projektben ráadásul még idén is mindössze 710-727 ezer forint körüli négyzetméteráron is vehetünk új lakást, ami ma nagyon jó árnak számít!

Fontos tehát az is, hogy e lakásoknál a felső szinteken tágas erkélyek, illetve teraszok vannak, földszinti lakásokhoz pedig saját kertrész jár. Lényeges, hogy modern, energiatakarékos hőszivattyús a fűtés- és hűtésrendszer és igényes az épületgépészet is.

És ne feledjük: a Balaton „fővárosa” Siófok csupán 15-20 percnyire van innen autóval, Tihanyba pedig a Szántódi révvel gyakorlatilag 10 perc alatt átérünk.

 

A cikk a luxus lakóház értékesítőjének támogatásával készült.


© 2021 (v2.202102)