Lakások nagyon jó közlekedésnél Pesten, és a Balatonon is

Egy-egy lakásnál a leglényegesebb szempont az elhelyezkedés, hiszen ez az, amin nem tudunk változtatni… Most olyan lakásokat keresgéltünk, ahol nem lesz gond a bejutással, a hazajutással. Mert hát: jó közlekedésnél jó igazán lakni.

Hiába a szép új lakás, ha pár héttel az ottlakás után derül ki: nyűg a hazajutás, kínszenvedés a bejutás a munkahelyre, vagy csak a belvárosba. Most igyekeztünk olyan ajánlatokat összegyűjteni, ahol nem lesz gond ha bárhová el akarunk jutni Pesten vagy Budán, és a Balatonon csakis jó közlekedésnél, csak jó autós és közösségi közlekedési kapcsolatoknál.

Újpest-Központban épül válogatásunk első projektje, méghozzá jól megközelíthető, kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező részen, a metrótól 3 percre. Az Arsenal Sarokház 36-98 m² közötti méretben kínál lakásokat, melyek nagy része erkéllyel is rendelkezik.

A nemrégiben felújított Horváth Mihály téren épül a Marone House, melyben változatos méretű okos otthonok kerülnek kialakításra. A belvárosi elhelyezkedés ellenére sem kell lemondani a zöld felületekről, a ház belső kertje és a tetőterasz is kellemes zöld környezetet biztosít a lakók számára.

A XIII. kerületben, a Kartács utca és Hajdú utca sarkán készül egy 68 lakásos társasház. A Magnólia Ház kínálatában földszinti kertkapcsolatos lakásokat, a kis ékszerdoboz méretű garzonokat és loft hangulatú lakásokat is találunk. A társas ház különlegessége, hogy egy 100 éves épületet varázsolnak újjá, megőrizve a ház klasszikus eleganciáját, mindezt modern technológia megoldásokkal kombinálva.

A Budai oldalról is hoztunk egy projektet. A négyes metró vágállomásához és a Kelenföld vasútállomáshoz is közel, illetve az M1-M7 bevezetőjétől nem messze Őrmezőn, a Mikes Kelemen és az Őrmezei út között épül a Metrodom Őrmező lakópark.  Hét társasházban összesen 193 lakás épül, megőrizve ezzel a családias légkört. Az épületek által közrefogott területen klubház, élménymedence és napozóteraszok kerülnek kialakításra.

A Pesthez talán legközelebbi balatoni gyöngyszem a balatonfűzfői Fűz Liget Lakó- és Üdülőpark. E lakópark kínálatában 2, 3, illetve 4 szobás modern lakások közül válogathatunk, melyek erkélyei egyaránt gyönyörű balatoni panorámával rendelkeznek. A társasház csendes zöld ligetben épül melyet vadregényes erdő, és védett nádas ölel körbe.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)