Nagyszerű családi otthonok várnak Debrecenben 45 millió alatt

 

Saját célra és befektetési céllal is sokan keresnek ingatlant a jobb környékeken, így nincs könnyű helyzetben, aki családdal költözne, és megfizethető, jó állapotú házat keres. Szétnéztünk az Ingatlantájolón, a 45 millió forint alatti kategóriában, és találtunk néhány igazán remek ikerfelet és sorházi ingatlant, a szép állapotú önálló családi házakat ugyanis ennél magasabb árkategóriában kell keresni.

Kép forrása: pixabay.com

Két generációnak is tökéletes ház Kerekestelepen

1996-ban épült ez az ikerfél, melynek földszintjén amerikai konyhás nappali, 1 hálószoba és fürdőszoba, beépített tetőterében konyha, 2 szoba, fürdőszoba található. A ház tehát két generációnak is tökéletes, de mivel a felső szintre nemcsak kívül, hanem belül is fel lehet jutni, így 3 hálószobás családi házként is használható. Az ingatlan saját, elkülönített telekrésszel rendelkezik, szépen felújított állapotban van.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nagyobb családnak is ideális ház Homokkertben

4 hálószobával is rendelkezik, ezért akár háromgyermekes család számára is tökéletes ez az ikerház Homokkertben. A 140 nm-es, kétszintes ház szépen felújított állapotban, 2 fürdőszobával, mosókonyhával, pincével, tárolóval, garázzsal is várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy éve épült ikerház Csapókertben

2019-ben épült ez a még teljesen újszerű állapotban lévő nappali + 2 hálószobás ház Csapókertben. A ház így már eleve rendelkezik külső hőszigeteléssel, hőszigetelt nyílászárókkal és kondenzációs kazánnal, valamint saját kertkapcsolattal és autóbeállási lehetőséggel is.

Még több képért kattintson a fotóra!

Sorházi lakás nagy teraszokkal Homokkertben

Nappali + 3 hálószobával rendelkezik ez a szélső sorházi lakás, mely 2002-beb épült Homokkertben. Az ingatlan szépen felújított állapotban várja új tulajdonosait, egy 10 nm-es első és egy 18 nm-es hátsó terasszal, valamint 2 állásos garázzsal is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Felújított sorházi lakás a Veres Péter-kertben

A Veres Péter lakótelepen található ez a kétszintes sorházi lakás, mely amerikai konyhás nappali + 3 hálószobával rendelkezik. Az ingatlan felújított állapotban van, így külső hőszigeteléssel és egyedi fa nyílászárókkal is, valamint egy fedett terasszal és egy 18 nm-es garázzsal is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

 

© 2021 (v2.202102)