Igyekezzen, egyes angyalföldi lakások 70%-a már elkelt!

Már a befektetők is nagyon keresik a jól kiadható angyalföldi lakásokat. Ám itt élni sem utolsó. Mutatjuk, milyen remek, válságálló, biztos kezekben lévő ajánlatra bukkantunk a XIII. kerületben.

Bár nem vitás, hogy az elmúlt hetek zűrösek voltak a nagyvilágban, és idehaza is, de a lakás-eladásokra mindez nem nyomta rá a bélyegét. Vagy, ha érezhető is volt valami a piacon, akkor inkább ennek ellenkezője! Mégpedig az, hogy a befektetők újra megélénkültek, és felocsúdtak: a tőzsde helyett érdemes minidig, akár egy válság idején is jól kiadható, minőségi ingatlanban tudni a pénzüket.

Ilyen minőségi lakásokat keresve azonban nagyon nem mindegy, hogy hol keresgélünk. Pestnek csak pár kerülete jöhet szóba, ám mindezek közül kiemelkedik Angyalföld. A főváros XIII. kerületében húzzák fel az épülő lakások harmadát-felét! Ez tehát egy olyan környék, ahol leginkább válságálló befektetés a lakás. Az új építés azért is különösen jó, mert erre mindig akad majd tehetős, jól fizető bérlő; de természetesen lakni is nagyon jó dolog errefelé.

Csak itt keresgélve akadtunk egy elképesztően népszerű fejlesztésre, ahol a lakások nem kevesebb, mint 70(!) százaléka elfogyott, pedig még jó néhány hónap, mire felépülnek az új otthonok. (A beruházó jelenleg 2020 végére várja a lakások befejezését, már amennyiben a mostani járvány-helyzet nem okoz esetleg némi csúszást.)

A kínálatban most akad még penthouse típusú lakás is, több családi otthon, de van néhány, igen kedvező árfekvésű két szobás otthon is a Kucsma utca 14-es szám alatt.

Mi több, a heteken belül elkészülő, 22 lakásos Kucsma utca 12-es szám alatt is lehet még néhány otthon közül válogatni azoknak, akik már most kötöznének ebbe az új, minőségi, igen nívós társasházakat felvonultató utcába!

De jó hír, hogy a 14-es szám alatt is jól halad, és ott is igen biztos kezekben van az építkezés, mert hát a Kucsma utca legtöbb új építésű társasházát egy igen megbízható cégcsoport neve validálja. Olyanoké, akik már 17 esztendeje foglalkoznak társasházi projektek teljes körű szervezésével és lebonyolításával Budapest szerte! A Kucsma utca több lakóházán kívül eddig tizenegy társasházi projektet valósítottak meg a XI., a III. és a IV. kerületekben. Kevesen figyelnek erre oda, pedig ilyen „zűrös” időkben ez kiemelten fontos információ!

A Kucsma utcában ráadásként sorra megnézhetők a magukért beszélő referenciák: az utca 10-es a 11-es és a 13-15. szám alatti épületinek minősége, kidolgozottsága és elégedett lakóinak véleménye mindent elmond.

Immár nyolc hónapja, 2019 augusztusában indult el a Kucsma utca 14-es szám alatti, az előző beruházásokhoz hasonlóan igen nívós kategóriájú társasház építése. Itt is modern technológiák és a kiváló minőségű anyagok, szerelékek és műszaki berendezések használatával, szép minőségben épülő társasház lakásai közül válogathatunk.

A penthouse lakásokról érdemes tudni, hogy dupla fürdőszobásak, mi több hatalmas méretű, egyenként 40-40 négyzetméter körüli terasszal csábítanak. Mindezek felett: a ma jellemző trendeket, a minőséget és a lokációt beszámítva most nagyon kedvező áron megvásárolhatók.

A cikk a Kucsma 12. és a Kucsma 14. szám alatti lakásait értékesítő cégcsoport támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Magyarország készíti az unió jövő évi költségvetését.

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Új pénzügyi főnök érkezik a magyar Audihoz

Achim Grewe júliustól irányítja a győri üzem pénzügyeit. 

 Magyar Péterről ír a Spiegel: 2010 óta példátlan helyzet alakult ki

Magyar Péterről ír a Spiegel: 2010 óta példátlan helyzet alakult ki

Mit látott a Spiegel újságírója Magyarországon?

© 2024 (v2.202102)