Igyekezzen, egyes angyalföldi lakások 70%-a már elkelt!

Már a befektetők is nagyon keresik a jól kiadható angyalföldi lakásokat. Ám itt élni sem utolsó. Mutatjuk, milyen remek, válságálló, biztos kezekben lévő ajánlatra bukkantunk a XIII. kerületben.

Bár nem vitás, hogy az elmúlt hetek zűrösek voltak a nagyvilágban, és idehaza is, de a lakás-eladásokra mindez nem nyomta rá a bélyegét. Vagy, ha érezhető is volt valami a piacon, akkor inkább ennek ellenkezője! Mégpedig az, hogy a befektetők újra megélénkültek, és felocsúdtak: a tőzsde helyett érdemes minidig, akár egy válság idején is jól kiadható, minőségi ingatlanban tudni a pénzüket.

Ilyen minőségi lakásokat keresve azonban nagyon nem mindegy, hogy hol keresgélünk. Pestnek csak pár kerülete jöhet szóba, ám mindezek közül kiemelkedik Angyalföld. A főváros XIII. kerületében húzzák fel az épülő lakások harmadát-felét! Ez tehát egy olyan környék, ahol leginkább válságálló befektetés a lakás. Az új építés azért is különösen jó, mert erre mindig akad majd tehetős, jól fizető bérlő; de természetesen lakni is nagyon jó dolog errefelé.

Csak itt keresgélve akadtunk egy elképesztően népszerű fejlesztésre, ahol a lakások nem kevesebb, mint 70(!) százaléka elfogyott, pedig még jó néhány hónap, mire felépülnek az új otthonok. (A beruházó jelenleg 2020 végére várja a lakások befejezését, már amennyiben a mostani járvány-helyzet nem okoz esetleg némi csúszást.)

A kínálatban most akad még penthouse típusú lakás is, több családi otthon, de van néhány, igen kedvező árfekvésű két szobás otthon is a Kucsma utca 14-es szám alatt.

Mi több, a heteken belül elkészülő, 22 lakásos Kucsma utca 12-es szám alatt is lehet még néhány otthon közül válogatni azoknak, akik már most kötöznének ebbe az új, minőségi, igen nívós társasházakat felvonultató utcába!

De jó hír, hogy a 14-es szám alatt is jól halad, és ott is igen biztos kezekben van az építkezés, mert hát a Kucsma utca legtöbb új építésű társasházát egy igen megbízható cégcsoport neve validálja. Olyanoké, akik már 17 esztendeje foglalkoznak társasházi projektek teljes körű szervezésével és lebonyolításával Budapest szerte! A Kucsma utca több lakóházán kívül eddig tizenegy társasházi projektet valósítottak meg a XI., a III. és a IV. kerületekben. Kevesen figyelnek erre oda, pedig ilyen „zűrös” időkben ez kiemelten fontos információ!

A Kucsma utcában ráadásként sorra megnézhetők a magukért beszélő referenciák: az utca 10-es a 11-es és a 13-15. szám alatti épületinek minősége, kidolgozottsága és elégedett lakóinak véleménye mindent elmond.

Immár nyolc hónapja, 2019 augusztusában indult el a Kucsma utca 14-es szám alatti, az előző beruházásokhoz hasonlóan igen nívós kategóriájú társasház építése. Itt is modern technológiák és a kiváló minőségű anyagok, szerelékek és műszaki berendezések használatával, szép minőségben épülő társasház lakásai közül válogathatunk.

A penthouse lakásokról érdemes tudni, hogy dupla fürdőszobásak, mi több hatalmas méretű, egyenként 40-40 négyzetméter körüli terasszal csábítanak. Mindezek felett: a ma jellemző trendeket, a minőséget és a lokációt beszámítva most nagyon kedvező áron megvásárolhatók.

A cikk a Kucsma 12. és a Kucsma 14. szám alatti lakásait értékesítő cégcsoport támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Ilyen is van: lehúzta a rolót Mészáros Lőrinc cége

Bezárta mindkét fióktelepét a leggazdagabb magyar által tulajdonolt 2Rule sportruházatot forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt.

Tartós fogyasztás cikket vett? Akkor figyeljen, mert a kormány megváltoztatta a jótállási szabályokat

Tartós fogyasztás cikket vett? Akkor figyeljen, mert a kormány megváltoztatta a jótállási szabályokat

Egyebek mellett rögzítették a jótállás időtartamát.

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Mire lesz elég a lassuló reálbér-emelkedés?

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

3-6 forintos olcsóbbodást jelentettek be, de ha a kormány szerdai ülésén rábólint Nagy Márton javaslatára, akkor jóval nagyobb árzuhanás jöhet.

© 2024 (v2.202102)