Bizonytalan gazdasági helyzetben az ingatlan lehet a legjobb befektetés

Az elmúlt hetek eseményei után sokakban megfogalmazódott a kérdés: Mibe érdemes ilyenkor fektetni a pénzünket? Mi a biztos befektetés bizonytalan időben? A részvények például nem kínálnak biztos befektetési lehetőséget, tekintve, hogy az utóbbi időben nem volt olyan vállalat, amelynek a részvényei ne zuhantak volna a tőzsdén. Mi akkor az ideális befektetés?

Szakértők szerint elsősorban nemesfémekbe: aranyba és palládiumba, valamint ingatlanba érdemes most pénzt fektetni. Az ingatlan hosszú távon különösen jó befektetés lehet, ugyanis az árak mostani megtorpanása csak átmeneti és nyártól újabb emelkedésre számítanak a szakértők. Így ilyenkor kifejezett jó ajánlatokkal is találkozhatunk.

Egy válsághelyzet persze sok mindent megváltoztathat, ezért olyan környéken érdemes keresgélni, ahol az ingatlanok hosszú távon is tartják az értéküket. A kiváló közlekedési feltételek, és az egyetemek, munkahelyek közelsége mind olyan tényező, ami miatt egy környék mindig népszerű lesz.

Ha ezeket a szempontokat nézzük, a VIII. kerületben a nemrég megújult, de tovább szépülő a Horváth Mihály tér biztosan sztár környék marad. Az egyetemek közelsége, a közeli Nokia Skypark irodaház és a remek közlekedés a 4-es metrónak és a 4-es, 6-os villamosoknak köszönhetően eddig is adott volt itt. Tavaly ősszel a tér után a templom is megújult, és az Önkormányzat tervei szerint a templom környékének az átépítése is hamarosan megkezdődik. Mindez garancia arra, hogy itt biztosan találunk hosszútávon is értékálló ingatlanokat, amelyek garantálják befektetésünk biztonságát.

A Horváth Mihály tér tágabb környezetében, az elmúlt években megújult Józsefvárosban számtalan igényes étterem és szórakozóhely nyílt. Ez idevonzza azokat a fiatalokat, akik számára fontos, hogy minden szolgáltatás és szórakozási lehetőségek is legyenek otthonuk közelében, ugyanakkor a munka és tanulás mellett pihenni is szeretnének, ezért már menekülnének a VI-VII. kerületből a turisták miatt.

Ráadásul a Horváth Mihály téren épülő Marone House-ban most a fejlesztő fizeti helyettünk az ÁFÁ-t, így különösen jó áron juthatunk hozzá új lakáshoz. A projekt épülő otthonai kifejezetten jó adottságúak, naposak, és többségük a belső kerteknek köszönhetően zöldre néz, ami nagyon ritka a belvárosban.

A lakások energiatakarékosak, extra hőszigeteléssel rendelkeznek, és fűtésüket modern, hőszivattyús felület hűtő-fűtő rendszer biztosítja majd.

A Marone House lakásaiba okos otthon központot is beépítenek, ami biztosítja a termosztát, a világítás, a garázskapu és a kaputelefon irányítását, illetve további opciókkal is bővíthető, így tényleg lehet arra számítani, hogy népszerűek lesznek a fiatalok körében. Különösen, hogy zömében kifejezetten számukra ideális, egy- és kétszobás lakásokat alakítanak majd ki.

A ház építése már meg is kezdődött, az első ütemben már a második emeletnél tartanak. A ház elkészülését, a projekt biztonságát egyrészt a biztos befektetői háttér garantálja, másrészt a fejlesztő tapasztalata, hiszen több száz kiváló minőségben átadott lakás van már a háta mögött itthon és külföldön is. Érdemes tehát most kihasználni ezt a különleges lehetőséget!

A cikk megjelenését a Marone House fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

A NAV keményen büntetheti a feledékenységet.

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

© 2024 (v2.202102)