Íme a top 5 home office megoldás otthonodba!

Sok olyan munkavállaló kényszerül most home office formába, aki korábban csak nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem dolgozott otthonról. Ez az életforma azonban nem olyan könnyű, mint ahogy elsőre gondolnánk. Ám úgy tűnik, most kénytelenek vagyunk erre berendezkedni egy időre. Ha segítség kellene, hogy hogyan alakíthats ki kényelmes munkakörnyezetet otthonodban, most mutatunk néhány ötletes megoldást!

A szerencsésebbek akár egy egész helyiséget tudnak erre áldozni, nekik csak a megfelelő berendezésről kell gondoskodni. Szerencsére rengeteg jó megoldást lehet találni, elég szétnézni az internet bugyraiban, hogy gyűjtsünk egy kis inspirációt. Most elsősorban a magukért beszélő képek formájában mutatunk öt klassz tippet!


Forrás: https://hu.pinterest.com/

Amint látjuk, a kisebb otthonokban is biztosan találni egy olyan kis zugot, ami tökéletes lesz dolgozósaroknak, mint ez a lépcső alatt kialakított kis “dolgozószoba”. Ez általában egy amúgy is kihasználatlan pontja a lakásnak, így helyet sem veszünk el, cserébe lehet egy saját kis kuckónk, ahol semmi nem tereli el a figyelmünket. Kivéve persze, ha a gyerekek trappolnak egész nap le-fel a galériára vagy egy felsőbb szintre…


Forrás: https://hu.pinterest.com/

Nagyon ötletes megoldás, mikor egy nagyobb beépített szekrényt rendeznek be íróasztalnak. Nem foglal extra helyet és a munkaidő leteltét követően elég csak becsukni az ajtókat.


Forrás: https://hu.pinterest.com/

Ehhez hasonló megoldás egy tolóajtóval leválasztott dolgozó is.


Forrás: https://hu.pinterest.com/

A legkisebb lakásokban is megoldható, hogy létrehozzunk egy saját kis “irodát”. Íme a falra szerelhető, lehajtható íróasztal, ami minden lakásban elfér, ha pedig nincs rá szükség, akkor egyszerűen csak visszahajtjuk. Az asztal aljára akár akasztókat is szerelhetünk, így felhajtva is lehet funkciója – mondjuk táskák, kabárok átmeneti tárolására – és még jól is mutat.

Forrás: https://hu.pinterest.com/

Ha úgy gondolod nem elég nagy vagy kényelmes a lakásod a home office kialakításra, nézz szét kínálatunkban!


© 2021 (v2.202102)