Zuglói otthonok e szomorú tavaszi hét legszebbjei!

A sok rossz hír után legalább a hétvégén “fújjunk” egy kicsit – mondjuk zuglói nézelődők előnyben jeligére. E heti habkönnyű válogatásunkba ezúttal tehát a XIV. kerületből gyűjtöttünk szebbnél szebb lakásokat. Hoztunk több nagy, 3-4 szobás nagycsaládi otthont és 2-3 szobás, de azért tágasabb, 1-2 gyerekkel, vagy befektetésnek ideális otthonokat is.
A XIV. kerület továbbra is az egyik legnépszerűbb célpontja a pesti oldalnak. Nem véltelen, hogy oly sokan szeretik, hiszen viszonylag közel van a belváros, jó az ellátottság, ugyanakkor csendes, nyugodt, nívós, és legtöbb helyen igen zöld, madárcsicsrgős ez a városrész. Egyszóval a legcsaládiasabb kerületek egyike, a jellemzően a tehetősebb középosztály, vagy az ide törekvők, ideális lakhelye. Ezt tükrözi a kínálat minősége, és persze az árak színvonala is.

Válogatásunk első tagja akár több gyerekes családoknak is ideális, a közelben óvoda, bölcsőde és kisebb boltok is vannak. A lakásban 113 négyzetmteren 3+1 félszoba található, sőt, terasz és kertkapcsolat is tartozik hozzá. A társasházban ráadásul lehetőség van szauna, illetve konditeremhasználatra is.

Alsórákos kerületrészen, szintén zöldövezeti környezetben található a következő családi otthon. A szépen felújított lakás nappalival, valamint 4 szobával rendelkezik, valamint dupla terasz tartozik hozzá.


Törökőr városrészben, a Stadionok metrómegálló közelében kínálják eladásra a következő, 68 négyzetméteres lakást, melyben amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba és gardróbszoba, illetve káddal és zuhanyzóval egyaránt felszerelt fürdőszoba található.

A meglehetősen elegáns Stefánia úthoz közeli Semsey Andor utcából hoztuk válogatásunk utolsó tagját, az alábbi 75 négyzetméteres, amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkező lakást. Innen a belváros metróval körülbelül 20 perc alatt elérhető, a Városliget pedig csupán 10 perces sétatávolságra található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Globálisan a dolgozók 23 százaléka keres külföldön állást, ez az arány a magyarok körében 15 százalék.

© 2024 (v2.202102)