Last Minute: Biztonságosan, on-line is vehet balatoni apartmant privát stranddal, most még 15 millió forintért!

Bármilyen is a személyiségünk, az bizonyos, hogy különböző élethelyzetekben szükségünk lehet egy saját kis búvóhelyre, ahová időnként elhúzódhatunk a városi tömegtől, zajtól, gondoktól – és a mostani időszakban különösen értelmet nyerhetnek ezen vágyaink. 

Sajnos egyelőre a négy fal közé szorultunk, de már most elgondolkozhatunk azon, hogy a járvány lecsengése után, hová mozdulunk ki először. Biztosan sokakban megfogalmazódik ilyenkor egy balatoni nyaraló vásárlásának ötlete, aminél fontos, hogy egyrészt családi nyaralásra, másrészt búvóhelynek, elvonulásra is alkalmas legyen.

Ezeken kívül fontos szempont az ingatlan használhatósága és értéktartása is, mindenképpen érdemes úgy választani, hogy az lehetőség szerint igényes üdülőkörnyezetben legyen, például a Balatonon, és ha lehetséges, akkor közvetlenül vízparton.

A balatoni nyaralók iránti érdeklődés az ingatlanpiacon már most az igazi szezon kezdete előtt is tapasztalható, így aki jó áron jó elhelyezkedésű ingatlant szeretne, érdemes időben lépnie. Természetesen a közvetlen vízparti, privát partszakasszal is rendelkező nyaralók, telkek a leginkább vágyott tárgyai a nyaraló vásárlásoknak, de ezekből igen kevés van az ingatlanpaicon, és a legtöbb ember számára nehezen elérhető vételáron kínálják ezeket.

Mindezek okán érdemes lehet inkább egy – lehetőleg vízparti – projektben történő apartman vásárlásában is gondolkozni, hiszen ezeknek az üdülőknek ugyanis egy önálló, de nehezebben karbantartható épülettel szemben kedvezőbb nemcsak a vételáruk, de a fenntartásuk, karbantartásuk is, és ráadásul kevésbé időigényes.

Ritka lehetőség, ha valaki  egy közvetlen vízparti, privát stranddal rendelkező apartmanházban talál még elérhető áron ingatlant, akár saját célra, akár befektetésként is vásárolna. Számoljuk azzal a tényezővel is, hogy minden évben megspórolhatjuk a szállodai költségeket és a szállásfoglalás nyűgjeit is, a megvásárolt apartmant pedig jó áron kiadhatjuk az év fennmaradó részén.

A StrandPark ingatlanfejlesztési projekt II. ütemében egyedülálló lehetőségre lelhetünk: mindössze 15 millió forint körüli vételáron vásárolhatunk a még éppen elérhető apartanok közül egy olyan projektben, amely valóban közvetlen vízpartot, azaz privát strandot is kínál a Balaton partján. 

A StrandPark Értékesítési Iroda lebonyolításában ráadásul a vásárlás is rendkívül rugalmasan történhet, hiszen igény esetén az adásvételi szerződés megkötésére on-line, a vevő személyes jelenléte nélkül is sor kerülhet ügyvédi ellenjegyzés mellett hivatalosan, távazonosítás alkalmazásával. Mindez azért lehetséges, mert a második ütem társasházát már bejegyzeték az ingatlan-nyilvántartásba, és így már megnyíltak a tulajdoni lapok, ezért végleges adásvételi szerződések megköthetőek.

Köztudomású tény, hogy az ingatlanpiacon a különleges, egyedi, korlátozott számban elérhető ingatlanok, így a közvetlen vízpartiak örök értékűek, függetlenül az aktuális gazdasági folyamatoktól. A StrandPark apartmanjai igazán kedvező befektetési lehetőséget is kínálnak, hiszen egy közvetlen vízparti ingatlant mindig könnyű lesz kiadni, és a kedvező elhelyezkedésnek köszönhetően az évek során még értéknövekedéssel is számolhatunk.

A StrandPark apartmanjai egész évben optimálisan kihasználhatóak, mert a téli Balaton jege, de a tavaszi és őszi táj is kínál kikapcsolódásra lehetőséget, ráadásul az apartmanok egyedileg fűthetőek is, melyet a melegvíz ellátással együtt telefonos applikáció segítségével akár távolról is irányíthatunk a fogyasztás pedig egyedi mérőórák alapján kerül elszámolásra.

A Keszthelyi-öböl nyújt helyet a beruházás helyszínének, ahol alapértelmezett a nyugodt környezet, a projekt saját strandján és hatalmas ősfás parkján kívül pedig a közeli Hévíz és Zalakaros gyógyfürdői is biztosítják a teljes kikapcsolódás változatos lehetőségeit.

A társasház üzemeltetője pedig folyamatosan biztosítja számunkra a karbantartást, kertgondozást, és igény szerint bérbeadási szolgáltatást vagy belső takarítást is. Az apartmanokat továbbra is teljesen ÁFA kockázat nélkül vásárolhatjuk meg, ugyanis vételáruk tárgyi adó mentes, azaz nem tartalmaz ÁFÁ-t.

Last minute lehetőség ez mindenképpen, hiszen az apartmanok több, mint 90 % ugyan már elkelt, de ha szerencsések vagyunk, és időben lépünk, időnként elcsíphetünk egy-egy olyan újra értékesíthetővé váló apartmant is. Azaz egy olyan ingatlant, ami egyszer ugyan már elkelt, de annak vevője például egy elutasított hitelbírálat miatt mégsem tudta azt véglegesen megvásárolni, így esetlegen akár egy olyan apartmant is találhatunk, amit már idén nyáron is használhatunk a StrandPark Üdülőközpontban!

Mindenképpen érdemes tehát sietni, ha nem szeretnénk lemaradni erről a remek lehetőségről, ha számít a közvetlen vízparti ingatlanok között egyedülállóan kedvező vételár és kedvező árszínvonal. Vegyük figyelembe azt is, hogy a beruházás II. ütemének értékesítése már jelentősen a vége felé közeledik, a következő ütem értékesítési árszintje pedig 19.88 millió forint vételártól indul! Mostanában érdemes tehát kihasználni a lehetőséget, mert aki most időben lép, az még talán utoljára vásárolhat magának valóban közvetlen vízparti nyaralót 15 millió környékén … amíg a készlet tart!

A cikk a StrandPark ingatlanfejlesztőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese. Hol a pénz?

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese. Hol a pénz?

Csalás miatt tettek feljelentést a kisbefektetők.

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

A NAV keményen büntetheti a feledékenységet.

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

© 2024 (v2.202102)