Válságálló befektetés a belvároshoz, a körúthoz közel, a Csarnok negyedben

Az energiatakarékosság és a gyors beruházási döntés különösen fontossá válik most az ingatlanpiacon. Később a most kialakuló válság okán a kisebb rezsijű, új állapotú lakások jobban kiadhatók lesznek. Viszont érdemes gyorsan dönteni, mert a tőzsdén bukó befektetők egy része most a lakáspiacon keres „biztos menedéket” megtakarításainak. Most jó árú, jó helyen lévő, modern, energiatakarékos otthonokat mutatunk, a körúthoz közel.

Gyorsan változó, nehéz heteket élünk mostanság. Egyvalami azonban nem nagyon változik: az ingatlan bizonyosan értékálló befektetés marad a következő időszakban is.

Különösen azok a fővárosi lakások, amelyek modernek, igen közel vannak a városmaghoz, és egyúttal a rezsiköltségeik hosszabb távon alacsonyak maradhatnak, mondjuk a nagyon modern megoldásaik révén.

Azt gondolnánk a korábbi évek tapasztalatai alapján, hogy egy-egy ilyen új otthon ára jelentősen magasabb, mint a környék sokkal pazarlóbb régi lakásai. A helyzet azonban nem ez. Akad ugyanis olyan új építésű projekt a VIII. kerület belső részén, a Csarnok Negyed városrészben, ahol kifejezetten jó árú lakások is elérhetők.

Aki ma azt mondja, hogy közepes méretű, két fürdőszobás, két erkélyes új építésű, energiatakarékos, modern lakást lehet kapni jó közlekedésnél, a körúthoz közel, kedvező négyzetméteráron, akkor arra még ma, ezekben a turbulens időkben is felkapja az ember a fejét.

Józsefváros belső része korábban is kiemelt helynek számított, de a 4-es metró Rákóczi téri megállójának pár évvel ezelőtti átadásával végérvényesen átalakul az e körül található, Csarnok Negyednek nevezett kerületrész.

Korábban Józsefváros e belsőbb része is kiesett a lakást keresők látóköréből. Ám az olyan fejlesztések, mint a Corvin Negyed, a körút környékén a bulinegyed kialakulása, vagy éppen az említett négyes metró kiépülése, új megállók környéke, – a Keleti Pályaudvar és a II. János Pál pápa tér (régebben Köztársaság tér) és az említett Csarnok negyedhez tartozó Rákóczi tér – felszíni megújulása teljesen átformálta e belvárosinak számító kerület arculatát. E mellett átépült itt a Teleki tér, és az Orczy program keretében rengeteg régebbi ház felújítása, korszerűsítése is megvalósul.

A Csarnok negyed ezen átalakuló kerületen belül is kiemelt rész. Főként a körúthoz való közlesége miatt. Ez a befektetőknek is ideális hely, hiszen„békeidőben” errefelé igen sokan keresnek kiadó új vagy újszerű lakást.
A most következő, új építésű társasház is éppen itt, a Csarnok negyedben épül tehát

A már épülő, jövő tavaszra elkészülő ház közelében található a 4-es metró emlegetett megállója, az éjjel-nappal közlekedő 4-es 6-os villamos, megújult Teleki téri piac, mélygarázzsal, üzletekkel, új vendéglőkkel. Közel esik ide a Blaha Lujza tér, a 2-es metró, a 7-es busz vonala. És persze az elegáns Palotanegyed is, mely az egyetemek, főiskolák, közösségi terek és az értelmiségi fiatalok legfontosabb találkozóhelye Pesten.

A Csarnok negyedben kel életre tehát ez a 17 lakásos társasház is, amelynek emlegetett válságállóságát garantálja, hogy a ház magas műszaki tartalommal készül. Így a legmodernebb hőszivattyús fűtésrendszerrel, amely -30 fokban is tökéletesen teljesít, valamint minőségi burkolatokkal, amik nem kopnak el. A burkolatok és szaniterek is egyéni ízlés szerint választhatók. És természetesen garázs is vásárolható a lakásokhoz. Az itt megvalósuló hőszivattyús hűtés-fűtés további előnye pedig (az igen alacsony rezsi mellett), hogy a radiátorok nem foglalnak helyet a hasznos térből.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Vajon kik lehettek azok, akik orosz pénzért igyekeztek megfúrni Ukrajna uniós támogatását?

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Komoly vádakkal gyanúsítják. Vajon ilyen határozottan fognak eljárni a Magyar Péter által felvetett ügyekben is?

© 2024 (v2.202102)