Válságálló befektetés a Corvin Negyed vonzásában

Ezekben az átmeneti időkben még inkább felértékelődik a biztos, stabil befektetések szerepe. Az olyanoké, mint az ingatlan. Aki a pénzét jó helyen szeretné tudni, nem árt, ha Budapesten olyan célpontot néz ahol nem csak jó áron és jó minőségben, hanem egyúttal a városhoz közel kaphat nívós lakásokat – ilyen például a Corvin Negyed vonzáskörzete is. Ezeket ugyanis mindig könnyebb lesz kiadni, vagy akár eladni, mint problémás társaikat.

Éppen a fenti, fokozottan „válságálló” szempontoknak megfelelő ingatlanok után kutattunk, amikor – nagy örömünkre – rábukkantunk erre a rendkívül jó ár-érték arányú, a Körúttól és a Corvin Negyed vonzáskörzetében épülő társasházra. Józsefvárosban a Baross utcában, a körúttól két megállónyira épülnek ezek a lakások.

Ám mivel sok-sok befektetést, vagy éppen igényes lakást kereső hőköl hátra a magas árak láttán, így sokan elkerüli a belsőbb részeket. Pedig a rohamosan fejlődő Józsefváros nagyon közel van a város szívéhez. Ez a Baross utcában épülő ház a Kálvin tértől biciklivel vagy rollerrel 5-6 perc, de sétálva sem több bő negyed óránál, miközben a József körút 9 percre, a Corvin Negyed hátsó része, a Nokia Skypark irodaháza pedig csupán 400 méterre, azaz 5 percnyi sétára található a most épülő háztól.

Egy ilyen központi helyről természetesen a 3-as és a 4-es metró megállói sincsenek messze, míg az éjjel-nappal járó 4-6-os villamosok még közelebb találhatók. A Corvin Negyed közelsége okán a bevásárlóközpont megannyi boltja, szolgáltatása, étterme és a mozi is közel esik, és természetesen minden egyes intézmény is sétatávolságra található.
Befektetők számára pedig nem csak a Nokia Skypark irodaház jelent vonzerőt, hanem a Semmelweis Egyetem, a Közgáz és az ELTE BTK és az ELTE Jogi Kar is igen közel esik ide – csak, hogy a legfontosabb felsőoktatási intézményeket emlegessük.

S bár erős a helyszín és a műszaki tartalom is, az árak sem rosszak. A központi elhelyezkedés ellenére is kedvező négyzetméterárak nem számítanak ma már magasnak, különösen, hogy ezek a kisebb lakásokra is igazak. Az sem mellékes, hogy a magas színvonalú, modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások fenntartási költségei is kedvezők lesznek.

Itt, a Baross Társasházban tehát összesen 44 változatos alaprajzú lakás épül. A földszinten nincsenek lakások, de igazi különlegesség, hogy az első emeleti otthonokhoz saját kertrész(!) tartozik. (E mellett tároló és gépkocsi beálló is vásárolható a lakásokhoz.)
De minden lakó számára elérhető lesz majd a gyönyörű, parkosított kert egy közös része. A változatos alaprajzú 1, 2, 3 és 4 szobás lakások közt pedig mindenki megtalálja amit keres. Így az első lakásukat kereső fiatalok, a kiváló oktatási intézmények közelségét preferáló családok, és természetesen azok is, akik jó hozamot biztosító, kifejezetten válságálló befektetést keresnek.

A cikk elkészítését a társasház lakásainak értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Megvan a TISZA Párt EP-listája, de az aláírásokat gyűjtők bajban vannak Budapesten.

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Négyből már csak két szereplő marad júliustól, beolvad a Horizont.

© 2024 (v2.202102)