Prémium szolgáltatásokat nyújtó otthonok a XI. kerületben

A XI. kerületi Őrmező valódi pihenő és zöldövezet kiváló közlekedéssel, a közelben pedig remek bevásárlási lehetőségekkel. A kertvárosias hangulatot a csendes és rendezett utcák, a kellemes zöld növényzet adja, ahová mindig örömmel térhetnek haza az emberek .

Őrmezőt nem véletlenül választják sokan: azok, akik igénylik a csendes és meghitt, de a városmaghoz mégis közeli környezetet, de egyben keresik a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat is. A Metrodom Őrmező prémium otthonai éppen ezeknek az elvárásoknak kívánnak eleget tenni.

A Metrodom Őrmező lakópark közel 1,6 hektáron, a Mikes Kelemen és az Őrmezei út között elterülő óriási, ősfás telken épül. A lakópark kiemelkedő adottságokat rejt: nem csupán a szolgáltatások vannak itt helyben, de a helyszín is elsőrangú. A Metrodom Őrmező otthonaiból pedig könnyedén elérhetőek Dél-Buda főbb közlekedési csomópontjai, például a Kelenföldi- és a Déli-pályaudvar,  de a belváros sincs messze. Az autóval közlekedők számára pedig különösen jó hír az M0-s, M1-es, M6-os és M7-es autópályák közelsége.

A Metrodom Őrmező 7 épületét egy nagy méretű kert öleli körül. Az épületekben közösségi klubszoba, fitneszterem és szauna áll a leendő lakók rendelkezésére, a kertben pedig egy élménymedencét alakítanak ki, melyet napozóterasz szegélyez. A gyermekek számára egy biztonságosan kialakított játszótér is rendelkezésre áll majd.

A Metrodom Őrmező otthonai valódi kikapcsolódást jelentenek a lakók számára, akiknek olyan érzésük lehet, mintha egy távoli fürdővárosban töltenék a szabadságukat, ahol mindennap alkalmuk nyílhat csobbanni egyet a medencében, vagy relaxálni a szaunában – állítja a fejlesztő.

A családias légkört nem csupán zárt belső kertje és növényekkel befuttatott lugasai adják: a tervezők törekedtek arra, hogy intim atmoszférát teremtsenek viszonylag kevés lakás kialakításával. A projekt a hatalmas telken, több épületben összesen 189 prémium minőségű otthont foglal magába, amely garantálja a lakópark csendes mindennapjait.

A lakópark  lehetőségei azonban nem korlátozódnak a testi és lelki feltöltődésre alkalmas szolgáltatásokra: a Metrodom Őrmező okosotthon rendszerrel felszerelt lakásai maximális kényelmet és biztonságot is nyújtanak, garantálják az alacsony fűtésszámlát, és nem utolsó sorban csökkentik a környezet terhelését.

Az okosotthon rendszer révén könnyedén ellenőrizhetjük és irányíthatjuk otthonaink hűtését-fűtését, évszaknak megfelelően, emellett a világításszabályozás és a nyílászárók állapota is nyomon követhető. A korszerű Dual Eco Plus fűtési és hőszigetelő rendszernek köszönhetően a Metrodom Őrmező otthonai úgynevezett BB, vagyis közel nulla energiafelhasználású energetikai besorolásúak.

A Metrodom Őrmező tervezői a ma élő technikai elvárásokra reflektálva a lakóigények figyelembevételével kellemes és környezettudatos megoldásokat alkalmaznak. A beruházó számára alapvetően meghatározó, hogy a személyes, privát tér, és a közösségi terek nyújtotta lehetőségek is jelen legyenek prémium minőségű szolgáltatásokkal, ezzel garantálva a mindennapok feltöltődésre alkalmas életterét és otthonait.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)