Sasad, ahol mindig lesz kereslet a luxus iránt

Ezekben az időkben különösen felértékelődnek a minőségi, első osztályú lokációban lévő luxuslakások. Egy ilyen villát mutatunk most Sasad egyik remek részén. Itt a lakások a rosszul teljesítő piacok elől “menekülő” befektetésnek, vagy éppen a nívós életre vágyóknak sem utolsók, mégpedig fenn a “hegyen”, közel a XII. kerülethez.

Ha nehezebb idők jönnek, a tehetősebbek szeretnék jó helyen tudni a pénzüket, hogy az biztonságban legyen akkor is, ha mondjuk a tőzsdék vagy a vállalati befeketések kockázatosabbá válnak. Ezúttal a luxusotthont, vagy elsőosztályú befektetést keresőknek, ilyen irányban nézelődőknek hoztunk egy ajánlatot, méghozzá Buda egyik legnépszerűbb részéről, Sasadról, onnan is a XII. kerület közvetlen szomszédságából, a legjobb, hegyvidéki részről.

Buda egyik igen elegáns környezetében tehát, a Márton Áron térhez közel, a Sasadi út vége felé készült el mára azinte teljesen a Sasadi 176 társasház exkluzív épülete, melyben – luxus fogalmát helyesen értelmezve – mindössze 5, kellően tágas lakás kerül kialakításra. A modern épületet, intim, fákkal övezett közös kert öleli körbe, mely gondoskodik a lakók teljes nyugalmáról.

A Sasadi 176 lakáskínálatában vásárolhatunk földszinti, kertkapcsolatos lakást, nagy erkélyes első emeleti lakásokat, illetve a második emeleten egy exkluzív nagy teraszos, jakuzzis, privát tetőterasszal rendelkező “penthouse” jellegű lakást is.

A projekt előnyét a nagyszerű elhelyezkedése és kialakítása mellett egyértelműen a magas minőségű építészeti megoldások jelentik. A lakásokban a legmodernebb mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, illetve padlófűtés kombinációját alkalmazzák, valamint az üvegezés során háromrétegű hőszigetelő anyagot használtak.

Ajánljuk azoknak az otthonkeresőknek, akik exkluzív környéken, modern luxuslakásban szeretnének élni és érdemes annak is alaposabban megnéznie, aki magas hozamot biztosító, értékálló befektetést keres.

A cikk megjelenését a projekt értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Áll a bál Brüsszelben, Orbán Viktor is nagyon kiborult

Áll a bál Brüsszelben, Orbán Viktor is nagyon kiborult

A rendőrség idő előtt véget vetett egy konzervatív rendezvénynek.

"Hiszem, hogy a halál a vég" – egy 27 másodperces késelés története

"Hiszem, hogy a halál a vég" – egy 27 másodperces késelés története

Az indiai származású brit író, Salman Rushdie nem fél beszélni az ellene elkövetett merényletről, ám támadója nevét nem hajlandó sem kiejteni, sem leírni. 

Bezsarolta Brüsszel az Orbán-kormányt Bóka János szerint

Bezsarolta Brüsszel az Orbán-kormányt Bóka János szerint

Az Európai Bizottság (EB) és az Európai Parlament (EP) nyers politikai nyomásgyakorlásra használják a Magyarország elleni uniós eljárásokat, amihez a magyar baloldal tevőlegesen hozzájárult.

Orbán Viktorék szép csendben drasztikus lépést tehettek

Orbán Viktorék szép csendben drasztikus lépést tehettek

A Védelmi Tanács ülése után születhetett meg erről a döntés.

© 2024 (v2.202102)