Balatonföldvár: új, nívós apartman 14 millió alatt, parkolóval

Már 13,78 millió forinttól új balatoni nyaralót vásárolhatsz, mégpedig Balatonföldvár központjában. A fejlesztő a rendkívüli helyzetre tekintettel május elejéig meghosszabbította gáláns akcióját is, melynek keretében a harmadik emeleti apartmanokhoz akár ajándék bútor és kocsibeálló is a tiéd lehet.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel, online foglalás(!) esetén is, áprilisban még jelentős kedvezménnyel kaphatók Balatonföldváron csodálatos apartmanok.

Nem is gondolnánk, hogy a Balatonhoz közel 2020. tavaszán is lehet emberi áron, nívós, kerti nagymedencével is rendelkező új apartmanházban üdülőt kapni, a fővároshoz és Siófokhoz is egészen közel. A BAH csomóponttól – jó forgalom esetén – bő egy órányi autózásra elérhetjük új nyaralónkat, még határzár esetén is (a belföld mégiscsak belföld). Siófok innen negyedórára található, a Szántódi rév nyolc, Zamárdi pedig tíz percnyire van ide.

Balatonföldvár központjában, e remek helyszínen, ebben a minőségi, teljesen megújuló társasház komplexumban érdemes nyaralót venni, már csak azért is, mert egy jobb autó áráért saját balatoni „mini-rezidenciánk” lehet most.

Itt Földváron egy patinás hotel teljes átépítésével vadonatúj apartmanok születnek, amelyben – az új helyzet ellenére is – ütemesen fogynak a üdülők. Mint említettük, a hatalmas kertben méretes belső medence is lesz, és a szabad strand sincsen messze, nem is szólva a fent említett további balatoni helyszínektől.

Könnyen lehet, hogy a Balaton egyik, ha nem a legjobb ajánlatára leltünk most rá a Juventus Homes nevű projektben (a kép pedig nem látványterv, hanem az egyik minta-apartmant mutatja).

Nem lényegtelen szempont, hogy a Juventus Homes üdülői pár perc sétára vannak nem csak a parttól, de üzletektől, éttermektől is. És ne feledjük: a Balaton sekély, gyermekbarát részei ezek, melyhez árnyas ősfás sétányok, és az említett ingyenes strandok kapcsolódnak, ideális helyszínt biztosítva a családi nyaralások számára is.

Azt is aláhúzzuk: egy ilyen minőségi nyaraló befektetési lehetőségnek is kiváló, minőségénél, fekvésénél, méreténél és sok szolgáltatásánál fogva pedig nagyon könnyen, jó áron kiadható.

A kisebb apartmanok mindössze 13,78 millió forintba kerülnek, amiért 17,5 négyzetméteres lakóterületet kapunk, alig másfél millióval magasabb áron pedig kertkapcsolatos nyaralók is akadnak itt. A teraszos kis stúdiók mellett loggiás, vagy éppen medencéhez kapcsolódó apartmanok is fellelhetőek.

Aki nagyobbat keres, mert például nagyobb családdal, gyerekekkel jár nyaralni, az a 35-53 négyzetméteres, nagyobb alapterületű apartmanokból is választhat.

Természetesen nem a retró életérzésre kell itt gondolni, hiszen az új üdülők légkondicionáltak; sőt, fűthetőek is, így itt egész évben van lehetőség a pihenésre, nem csak a nyári hónapokban. A hőszigetelt, modern nyílászárókkal nem csak a komfortérzet nő, hanem a fűtési rezsiköltség is csökken. Akinek itt van nyaralója bármikor elvonulhat a Balaton mellé néhány napra, ha unja a tömeget és a város zaját. Innen Budára akár dolgozni is érdemes bejárni, este pedig már a medence mellett pihenheti ki a fáradalmakat.

Maga a társasház nem csak új, de nagy előnye, hogy építése jelenleg is jó ütemben halad, rövidesen el is készül: 2020 nyarának végén már költözhetők is lesznek az első ütem üdülői. Természetesen az ápolt, rendezett település mellett a házhoz tartozó privát parkban pihenhetünk anélkül, hogy a nyaralás alatt fűnyírással, főzéssel vagy más házimunkával kellene törődnünk, ahogy ezt sok nyaralótulajdonos teszi.

A cikk megjelenését a Juventus Homes lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)