Balatonföldvár: új, nívós apartman 14 millió alatt, parkolóval

Már 13,78 millió forinttól új balatoni nyaralót vásárolhatsz, mégpedig Balatonföldvár központjában. A fejlesztő a rendkívüli helyzetre tekintettel május elejéig meghosszabbította gáláns akcióját is, melynek keretében a harmadik emeleti apartmanokhoz akár ajándék bútor és kocsibeálló is a tiéd lehet.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel, online foglalás(!) esetén is, áprilisban még jelentős kedvezménnyel kaphatók Balatonföldváron csodálatos apartmanok.

Nem is gondolnánk, hogy a Balatonhoz közel 2020. tavaszán is lehet emberi áron, nívós, kerti nagymedencével is rendelkező új apartmanházban üdülőt kapni, a fővároshoz és Siófokhoz is egészen közel. A BAH csomóponttól – jó forgalom esetén – bő egy órányi autózásra elérhetjük új nyaralónkat, még határzár esetén is (a belföld mégiscsak belföld). Siófok innen negyedórára található, a Szántódi rév nyolc, Zamárdi pedig tíz percnyire van ide.

Balatonföldvár központjában, e remek helyszínen, ebben a minőségi, teljesen megújuló társasház komplexumban érdemes nyaralót venni, már csak azért is, mert egy jobb autó áráért saját balatoni „mini-rezidenciánk” lehet most.

Itt Földváron egy patinás hotel teljes átépítésével vadonatúj apartmanok születnek, amelyben – az új helyzet ellenére is – ütemesen fogynak a üdülők. Mint említettük, a hatalmas kertben méretes belső medence is lesz, és a szabad strand sincsen messze, nem is szólva a fent említett további balatoni helyszínektől.

Könnyen lehet, hogy a Balaton egyik, ha nem a legjobb ajánlatára leltünk most rá a Juventus Homes nevű projektben (a kép pedig nem látványterv, hanem az egyik minta-apartmant mutatja).

Nem lényegtelen szempont, hogy a Juventus Homes üdülői pár perc sétára vannak nem csak a parttól, de üzletektől, éttermektől is. És ne feledjük: a Balaton sekély, gyermekbarát részei ezek, melyhez árnyas ősfás sétányok, és az említett ingyenes strandok kapcsolódnak, ideális helyszínt biztosítva a családi nyaralások számára is.

Azt is aláhúzzuk: egy ilyen minőségi nyaraló befektetési lehetőségnek is kiváló, minőségénél, fekvésénél, méreténél és sok szolgáltatásánál fogva pedig nagyon könnyen, jó áron kiadható.

A kisebb apartmanok mindössze 13,78 millió forintba kerülnek, amiért 17,5 négyzetméteres lakóterületet kapunk, alig másfél millióval magasabb áron pedig kertkapcsolatos nyaralók is akadnak itt. A teraszos kis stúdiók mellett loggiás, vagy éppen medencéhez kapcsolódó apartmanok is fellelhetőek.

Aki nagyobbat keres, mert például nagyobb családdal, gyerekekkel jár nyaralni, az a 35-53 négyzetméteres, nagyobb alapterületű apartmanokból is választhat.

Természetesen nem a retró életérzésre kell itt gondolni, hiszen az új üdülők légkondicionáltak; sőt, fűthetőek is, így itt egész évben van lehetőség a pihenésre, nem csak a nyári hónapokban. A hőszigetelt, modern nyílászárókkal nem csak a komfortérzet nő, hanem a fűtési rezsiköltség is csökken. Akinek itt van nyaralója bármikor elvonulhat a Balaton mellé néhány napra, ha unja a tömeget és a város zaját. Innen Budára akár dolgozni is érdemes bejárni, este pedig már a medence mellett pihenheti ki a fáradalmakat.

Maga a társasház nem csak új, de nagy előnye, hogy építése jelenleg is jó ütemben halad, rövidesen el is készül: 2020 nyarának végén már költözhetők is lesznek az első ütem üdülői. Természetesen az ápolt, rendezett település mellett a házhoz tartozó privát parkban pihenhetünk anélkül, hogy a nyaralás alatt fűnyírással, főzéssel vagy más házimunkával kellene törődnünk, ahogy ezt sok nyaralótulajdonos teszi.

A cikk megjelenését a Juventus Homes lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Vajon kik lehettek azok, akik orosz pénzért igyekeztek megfúrni Ukrajna uniós támogatását?

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Komoly vádakkal gyanúsítják. Vajon ilyen határozottan fognak eljárni a Magyar Péter által felvetett ügyekben is?

© 2024 (v2.202102)