Szép családi házakat, jó környéken 20 és 45 millió között találhatunk Pécsett

Ha Pécsett minimum 1-2 gyerekkel élhető, jó helyen lévő, szép állapotú családi házat keresünk, akkor tapasztalhatjuk, hogy 20 millió forint alatt nem igazán találunk semmit, 20 millió forint felett már találunk néhány ingatlant, de a jobb elhelyezkedésű, jobb állapotú házakat inkább 30-45 millió forint között keressük.

Szépen felújított családi ház a Zsolnay negyed bejáratával szemben

A Belváros, a Rektori Hivatal és a Gazdaságtudományi Kar közelében, a Zsolnay Kulturális Negyed bejáratával szemközt bukkantunk erre az 1+2 szobás családi házra, melyet néhány éve gyönyörűen felújítottak. A bejárati ajtón egyenesen a tágas konyha-étkezőbe léphetünk, innen nyílnak a szobák és a fürdőszoba is. A házhoz kis udvar és terasz is tartozik.

Több generációnak vagy befektetésnek is Egyetemvárosban

Elhelyezkedése és elosztása miatt is ideális befektetésnek vagy több generáció számára ez a 3 lakásos ingatlan. Az utcafronti kétlakásos épület ugyan felújításra szorul (itt két egyszobás lakás található), az udvari épület viszont 2014-ben épült, teljesen újszerű állapotban van, és nappali + 2 hálószobájával egy család számára ideális.

Akár berendezéssel is a Belvárosban

A Belvárosban található ez a sorházi ingatlan, mely két szinten nappali + 3 hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlan komplett felújításon esett át, egy 20 nm-es kis udvar is tartozik hozzá, külön megegyezés alapján akár a berendezés is megvásárolható.

Nagy telken, örökpanorámával Papkertben

Pécs családi házas övezetében helyezkedik el ez a 200 nm-es, kétgenerációs családi ház, mely 1000 nm-es telekkel és örökpanorámával is rendelkezik. A családi ház szépen felújított állapotban van.

Rönkház a Mecsek lankáin

A Bajmi közben áll ez a 2003-ban épült rönkház, mely erdélyi pácolt, egész rönkökből épült. A kétszintes családi ház nappali + 4 hálószobával, 2 fürdőszobával rendelkezik, így nagycsaládosok számára is tökéletes.

© 2021 (v2.202102)