Azonnal költözhető lakások korlátozott számban, a XIII. kerület egyik legjobb részén

Gyorsan fogynak az új, különösen az azonnal beköltözhető lakások a XIII. kerület remek részén, Váci út környékén. Errefelé mutatunk most egy kiemelkedő ajánlatot.

Ahogyan haladunk előre az időben, bizony egyre kisebb lesz a választék a minőségi, 1-1,5 szobás modern, jó fekvésű új lakásokból a fővárosban. Különösen igaz ez a XIII. kerület Váci út környéki, kiemelten fejlődő részére.

A szűkülő kínálat miatt viszont aki megteheti, annak érdemes most lecsapni a még elérhető néhány új lakás egyikére a XIII. kerület egyik kedvelt részén, mely Pest talán leggyorsabban beépülő környéke. Bármilyen idők jönnek is, itt mindig megtartja az értékét egy lakás, errefelé mindig könnyű lesz bérlőket találni, és a következő 50-100 esztendőben bizonyosan jó lesz ezen a környéken lakni…

Még inkább ritkaságszámba mennek a környéken az azonnal költözhető lakások, ahol nem kell éveket várni a szerződéskötés után az átadásra, hanem a vételár kifizetésével már kulcsot is kap új lakásához a vevő. Éppen az ilyen ajánlatok közt keresve bukkantunk rá a most következő modern lakóparki projektre: a Kassák Residence-re. A fejlesztésben akad még néhány különleges lakás azoknak, akik a pesti oldal egyik leggyorsabban fejlődő részén szeretnének lakni, illetve befektetni.

A beköltözhető új lakásoknak nem csak az az előnye, hogy minden létező újlakás támogatás igénybe vehető rá, hanem az is, hogy nem kell aggódni, hogy időben elkészül-e. Továbbá nem kell várni a költözéssel, azonnal el lehet kezdeni bebútorozni az új otthonba, vagy pedig – ha befektetést keres valaki – azonnal jöhet a bérlő. Ez utóbbival sem lehet nagy gond, hiszen egy új építésű, modern lakást nem csak magas áron, de nagyon rövid idő alatt lehet kiadni, mégpedig megbízható, stabil egzisztenciával rendelkező bérlőknek, vagy akár jól fizető cégeknek, üzleti döntéshozóknak, menedzsereknek.

Ez a 232 lakásos projekt a metróhoz igen közel, mégis csendes helyen, a Váci úttól egy utcával beljebb, a Dózsa György úti metrómegállótól 5 percre, egészen pontosan a Kassák-Klapka-Angyalföldi-Apály utcák által határolt területen épül.

A minőségre ráadásul extra garanciát jelent, hogy a lakóparkot fejlesztő LIVING márka mögött álló anyacég, a WING Zrt. bő két évtizedes ingatlanfejlesztői tapasztalattal és szakértelemmel, valamint igen stabil pénzügyi alapokkal szolgálja ki a vevőket.

Mind kiadásra, mind saját célra kitűnő tehát ez az épületegyüttes, mert metróval egyszerűen megközelíthető a belváros, több hatalmas bevásárlóközpont (Westend, Duna Pláza), a vasúti és a buszos pályaudvarok, csomópontok is. (Ezen felül autóval könnyen elérhető minden fontos vidékre vezető út; a Pestre felköltözőknél ez hatalmas előny.)

Ugyanakkor kifejezetten közel esik ide a Városliget és Margitsziget is, e két helyszín nem csak kulturális és szórakoztató programokat kínál, de a mozgás, vagy a romantikus séták kedvelőinek is nagyon ideális ez a helyszín. Az elképesztő sebességgel megújuló városrészben minden elképzelhető intézmény, szolgáltatás és üzlet is megtalálható, jellemzően sétatávolságra a Kassák Residence lakásaitól.

Egy ilyen lakópark nem is lenne az igazi, ha nem lennének benne okosotthon megoldások és egyedi közösségi szolgáltatások. A Smart Home ingyenes alapcsomag része egy központi egység, a fűtésszabályozás, valamint egy okos dugalj, de sok eszközzel bővíthetők is e modern okosmegoldások. A külön díj fejében igényelt Smart+ csomag részeként például világítás-és fényerő-szabályozás, nyitásérzékelő, klímavezérlő, okos gomb és zár, de akár kézmozdulat- és hangvezérlés is kérhető.

A modern, zömmel közösségi szolgáltatások közt pedig nem csak az elektromos autók töltésére van lehetőség, de lesz egy mindenki számára elérhető közös fészer is, ahonnan szerszámok kölcsönözhetők az otthoni barkácsoláshoz.

A cikk a lakópark fejlesztője, a LIVING támogatásával készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Milliárdos ajándékot kapott Balogh Zoltán egyházkerülete

Milliárdos ajándékot kapott Balogh Zoltán egyházkerülete

A közvagyonhoz tartozott korábban a belvárosi épület.

Magyarország megszerezte az utolsó helyet az uniós mezőnyben

Magyarország megszerezte az utolsó helyet az uniós mezőnyben

Az uniós piacok közül a magyar kiskereskedelem szerepelt a legrosszabbul. 

Vészesen fogy a vásárlók és a boltláncok ideje

Vészesen fogy a vásárlók és a boltláncok ideje

Lépnie kell mindenkinek.

Csapást mérhetnek a TikTokra

Csapást mérhetnek a TikTokra

Olyan függőséget okozhat az alkalmazás, mint a cigaretta.

© 2024 (v2.202102)