Íme, a menő penthouse-luxus Újbudához közel

Óriásit változott pár év alatt a Tópark, rengeteg lakás készült el, és a helyiek már tavaly belakták a vadonatúj, Újbudához közel, Kelenföldtől mindössze negyedórányira található, különleges városközpontot. Ezúttal itt találtunk egy nagyon menő, penthouse luxuslakást.

A biatorbágyi Tópark lakóparkból hoztuk el az alábbi exkluzív penthouse lakást. A 121 négyzetméteres luxuslakás egyedi dizájnnal rendelkezik. Mi több nem csak új, tágas és hipermodern ez az otthon, hanem a “falak” és a beépített bútorok mellett a lakáshoz illő minőségi darabokkal is teljesen berendezve kínálják eladásra.

Az alábbi frissen készült képek pedig önmagukért beszélnek..

A kivételesen jó ízléssel kialakított és berendezett lakás, az exkluzív lakóparki környezet sajátos, minőségi életérzést nyújt az ideköltözőknek.

Az ingatlanba lépve a hangulatos előszoba után egy tágas amerikai konyhás nappali fogad minket, melynek egy részét hangulatos étkezővé alakítottak. A lakásban továbbá három hálószoba, két fürdőszoba és egy praktikus kialakítású háztartási helyiség is található. És természetesen – a lakás penthouse jellegéből adódóan – egy óriási terasz tartozik hozzá.

A lakás nem csak esztétikai szempontból kifogástalan, és a berendezése modern, szép, hanem egyúttal műszakilag is a legmagasabb színvonalat képviseli. A konyhába egyedileg tervezett konyhabútor prémium kategóriás konyhagépekkel van felszerelve, a fürdőszobákban pedig minőségi szaniterek kerültek.

A telepített fűtésrendszer korunk egyik legmodernebbje: legyen tél vagy nyár, a távolról szabályozható, hűtő-fűtő hőszivattyús gépészeti rendszer könnyedén biztosítja a lakók által kívánt lakáshőmérsékletet. Szintén a kényelmet szolgálja a háromrétegű üvegezéssel ellátott nyílászárókra szerelt elektromos redőnyrendszer.

A lakáshoz két autóbeálló hely is tartozik, valamint egy közel 8 négyzetméteres tároló, melyek az épület alatti teremgarázsban találhatók.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ha panel, akkor hamar megy

Ha panel, akkor hamar megy

Három hónapon belül gazdára találnak a panellakások.

Váltanak a gyorséttermek, jönnek az egyenadagok

Váltanak a gyorséttermek, jönnek az egyenadagok

Mérnöki pontossággal fognak készülni a gyorséttermi ételek.

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

© 2024 (v2.202102)