Nyíregyházán már 30 millió alatt találhatunk takaros családi házat

Nyíregyházán a fejlődés az elmúlt években nagyot ugrott, amióta például a Lego és más gyárak is megjelentek, illetve az állatkert is nemzetközi elismerésre tett szert.  Nézzük, hogy 30-35 millió forint környékén vehetünk-e errefelé takaros házat?

Az ingatlanárak a fentiek miatt Nyíregyházán szorosan elkezdték követni a debrecenieket, de azért még így is találhatunk jó állapotú családi házat, jó környéken, 35 millió forint alatt errefelé.

A Belvárostól mindössze 5 perc sétatávolságra áll ez a kétszintes családi ház, mely 4 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, így nagycsaládosok számára is kényelmes. A ház 1996-ban épült, fűtését gáz-cirkó kazán biztosítja, szép állapotban van.

Tetőtér beépítéses családi ház Ságvári kertvárosban

Ságvári kertvárosban található ez a nappali + 3 szobás családi ház, mely 350 nm-es, szépen parkosított kerttel rendelkezik. Az épület szigetelt, hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik, kertjének gondozását fúrt kút és öntözőrendszer biztosítja.

Felújított családi ház Malomkertben

Malomkert város felőli részén, egy két utcára néző telken helyezkedik el ez a konyha-étkező + 3 szobás családi ház. Az ingatlan garázzsal és hőszigetelt nyílászárókkal is rendelkezik, tetejét és belső tereit felújították.

Nagy teraszos családi ház a kórház közelében

Szintén Malomkertben, a kórház közelében áll ez a nappali + 3 szobás családi ház, amely nagy fedett terasszal is rendelkezik. A házat szépen felújították, ami a vezetékek cseréjét, a nyílászárók cseréjét és a fűtéskorszerűsítést is érintette.

Beépíthető tetőtérrel a Pazonyi út közelében

Nappali + 3 hálószobával rendelkezik, ez a családi ház a Pazonyi út közelében, ami beépíthető tetőterének köszönhetően tovább bővíthető, így akár nagyobb családnak is ideális lehet. Az ingatlan szigetelt és műanyag nyílászárós, melléképülettel is rendelkezik.


© 2021 (v2.202102)