Tágas, újszerű és megfizethető: 2 szobás lakás Angyalföldön

Angyalföldön jó lakni! Nem véletlen, hogy évek óta ez a legnépszerűbb pesti kerület. A Duna és a Belváros közelsége, valamint az M3-as metróvonal miatt a társasház és irodaház fejlesztők, illetve a fiatal pályakezdők kedvenc célpontja.

A kerület Rákos-patakhoz közeli része pedig különösen kellemes, nyugodt környezetet biztosít a kisgyerekes családok számára. Ebből a városrészből hoztunk most egy szépen felújított lakást.

Angyalföld folyamatosan, elképesztő ütemben fejlődik, valamint a szolgáltatások kínálata és színvonala is felülmúlja a belvároson kívül eső kerületektől megszokottat. Fontos megemlíteni azt is, hogy rengeteg szabadidős tevékenységre van lehetőség a környéken. A közelben található parkok és a patakparton kiépített futópálya jó sportolás és kikapcsolódás szempontjából az itt élőknek.

A forgalmas Váci útról nyíló, viszonylag csendesebb, kertvárosias jellegű utcában – a Fiastyúk utcában – található, egy téglaépítésű épületben ez az 53 négyzetméretes lakás. A társasház felújítása már elkezdődött és jövő tavasszal folytatódik, de jelenlegi állapotában is rendezett, kulturált épületről van szó. A lakás nyugati fekvésű, így szinte egész nap beragyogja a napfény. Két külön nyíló szoba, fürdőszoba és konyha található benne, valamint egy 6 négyzetméteres beépített loggia tartozik hozzá.

A környék előnye, hogy minden napszakban található szabad parkolóhely, így a parkolás sem okoz gondot. Nem csak az autósoknak, hanem ahogy korábban is említettük, a közösségi közlekedést kedvelők számára is jó választás. Innen csupán pár lépes a 14-es villamos megállója, amivel alig negyedóra alatt a Lehel térre érhetünk (metrómegálló, hatalmas piac, WestEnd). Ezen kívül több busz is a közelben áll meg, melyekkel az M3-as metró külsőbb megállói ugyancsak pár percre vannak.

Tökéletes otthona lehet fiataloknak, vagy jól jövedelmező, válságos időkben is értéktartó befektetés válhat belőle.

A cikk megjelenését, az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)