Mesés élet a budai hegyekben

Aki nem éri be mással, mint a legjobbal, az a panorámás új lakást keres Buda elegáns lankáin. Ezúttal éppen egy ilyen luxus ajánlatra bukkantunk a budai lejtőkön.

Sokan a lakóparkokkal azonosítják a luxust, pedig azokat külföldön is inkább az úgynevezett villaparkok testesítik meg. Ezek az alacsony lakásszámú, vadonatúj építésű, modern villák azok, amelyekben sok új filmben is találkozhatunk, ahol a felső középosztály is él.

Ilyen villaparkot kínál Óbuda talán legjobb, legzöldebb, igazi madárcsicsergős helyszínén a Táborhegyen egy fejlesztő. Nem kevés új otthon van ezen a környéken, ám itt egy kifejezetten exkluzív, valóban nem mindennapi minőségben, elosztásban épülő lakásokról lesz most szó.

Kezdjük ott, hogy egy természetvédelmi terület mellett épül az Erdőalja 85 projekt, de szerencsére nem is messze a Bécsi-Vörösvári úti közlekedési csomóponttól. Ám ugyanígy közel vannak a bevásárlási és szabadidős lehetőségek tucatjai is.

Aki ide költözik kivételezettnek érezheti magát: a lélegzetelállító panorámát nyújtó, óriási teraszajtók valóban a „mint a filmekben” érzését erősíthetik sokakban. Nem utolsó sorban pedig itt igen jó a levegő, de – mint említettük – mégis nagyon közel van Óbuda központi része, ahol a nagy közlekedési csomópontok mellett intézmények és boltok (bankok, iskolák, piac, áruházak, stb.) várják az ott lakókat.

Ilyen – a városhoz közeli, mégis erdőszéli, panorámás – helyen élnek azok, akik tehetősek, ide költöznek azok, akik sikeresek.

Attól is luxus a luxus, hogy nagyvonalú, igen tágas belső terekkel fogadnak az otthonok, nem aszobaszám mindenáron történő növelése volt itt a szempont. A teraszok is óriásiak: ezek a szép kilátás mellett kiváló napozó- vagy reggelizőhelyek. Innen is – és a kertből is – magunkénak tudhatjuk a környék csendjét, jó levegőjét. Azért is, mert az itteni szélirány okán mindig friss a levegő.

Erdőalja út 85 alatt épülő villapark ráadásul csupán 2 házból áll, egyenként pedig csupán öt-öt lakásos épületekről van szó.

És akkor ami behozhatatlan előny a környék hasonló új kínálatához képest: itt a házak rövidesen készen is lesznek, hamar beköltözhetők.

A lakások a nappali mellett egy, két vagy akár 3 szobát nyújtanak. A három szintes épületek második emeletén, ahová szintén lift(!) visz fel egy-egy penthouse lakás kapható, egyenként 84-84 négyzetméteren, plusz garázzsal, és egy-egy elképesztő méretű, csaknem 125 négyzetméteres terasszal!

A villapark további előnye, hogy itt intim környezetben helyezkednek el az új épületek. Továbbá két plusz két földszinti lakáshoz saját kertrész tartozik; sőt, még egy közös használatú kert is lesz majd, ahol biztonságban tudhatjuk a kisebbeket.

Ebben a kategóriában természetesen a lakások kialakítása végletekig személyre szabható. Azaz az alapfelszereltségen kívül bármi beépíthető, belső tervek még a vevő igényeinek megfelelően módosíthatók. Az épület hűtése/fűtése, meleg víz ellátása levegőt használó hőszivattyús rendszerrel működik, a hőleadást (és nyáron részben a hűtést) pedig padlófűtés, mennyezeti- és falfűtés kombinációja oldja meg. Minden ingatlanhoz – az öt állásos teremgarázsban parkolóhelyek – vásárolhatók.

A cikk megjelenését a villapark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

© 2024 (v2.202102)