Siófoki nyaralók 20 millió alatt!

Közeleg a nyár és igaz, egyelőre ezeket a napsütéses tavaszi napokat is otthonunkba zárva kell tölteni, azért reméljük néhány hét múlva már a Balaton-parton strandolva gondolunk vissza ezekre a nehéz hetekre. Sokakban megfogalmazódik ilyenkor a gondolat, milyen jó is lenne egy kis ház a Balatonon. Ezúttal siófoki nyaralókat kerestünk, méghozzá 20 millió alatt!

Siófok az egyik legnépszerűbb célpont a Balatonon. Budapestről bő egy óra alatt leérhetünk, és az ingatlan árak – a tóparttól távolab – már valamivel kedvezőbbek, mint az északi parton. Körülnéztünk tehát a déli part fővárosában és hoztunk néhány takaros kis nyaralót, egészen jó árakon.

Itt is van mindjárt ez a felújított vízközeli ikerház. Az ingatlan jelenleg 40 négyzetméteres, de 85 négyzetméteresre bővíthető. Most egy amerikai konyhás nappali, egy szoba, fürdőszoba és egy háztartási helyiség található a házban, valamint egy szépen rendezett kis kert is tartozik hozzá.

A következő családi házat is felújítva kínálják eladásra. A 70 négyzetméteres lakóterületen, amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba fürdőszoba, valamint egy nagy méretű terasz található.

Válogatásunk következő tagja ez a szépen felújított, 50 négyzetméteres sorházi ingatlan.  A 25 négyzetméteres földszinti alapterülethez tágas, egy légterű tetőtéri szoba kapcsolódik, mely igény szerint akár tovább osztható.

Szintén jó választás ez a kétszintes, örökpanorámás családi ház, mely jelenleg 2 szobával rendelkezik. A házhoz tartozó szépen gondozott telekre gyümölcsfákat és szőlőt telepítettek.

Válogatásunk utolsó tagja Szőlőhegyen található. Az alábbi családi ház tetőterének kialakítását még nem fejezték be, így jelenleg a földszinti lakószinten nappali, konyha, fürdőszoba található, valamint innen nyílik a terasz is. A tetőtér befejezésével egy szobát és egy második fürdőszobát kapunk.  A házhoz pince, valamint szőlővel beültetett kert kapcsolódik, valamint az erkélyről megcsodálhatjuk a Balatont és az északi part hegyeit is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)