Itt a tavasz, itt a költözés ideje!

Ez a tavasz nem úgy alakult, mint ahogyan számítottuk, de lassan enyhülhetnek a korlátozások, előbb-utóbb visszatér az élet a – többé-kevésbé – normális kerékvágásba. Itt az ideje tehát újra körülnézni a lakáspiacon, hiszen lassan a költözés is újra napirendre kerülhet, legalábbis a szerencsésebbeknél.

Mi is körülnéztünk, mutatjuk, hogy milyen gyöngyszemeket találtunk.  A legmenőbb lakóparkokat gyűjtöttük most csokorba, nézzük is ezeket.

Válogatásunk első tagja egy 22 lakásos projekt, mely a XIII. kerület egyik legkellemesebb részén épül. A Kucsma 12 társasház a kerület egyik családias, hangulatos utcájában található, ugyanakkor a közeli villamos- és buszmegállóknak köszönhetően a belváros is kényelmesen megközelíthető innen. A Kucsma 12 lakáskínálatában mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők megtalálják a számukra ideális otthont, legyen szó földszinti kertkapcsolatos, emeleti erkélyes, vagy felsőszinti tetőteraszos lakásról.

A következő projekt prémium lakásokat kínál Aranyhegyen, Óbudán. A Héthalom Panoráma társasházban csupán 3 lakás kerül kialakításra, melyek mindegyike kertkapcsolatos, belső két szintes, valamint egyaránt panorámás a Testvérhegyre és a Hármashatár-hegyre. A környéken ráadásul számtalan kikapcsolódási lehetőség közül választhatunk, a közeli Római-partnak és a budai hegyeknek köszönhetően.

Kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező környéken, Újpest-Központban épül az Arsenal Sarokház. A társasháztól mindössze 3 perc séta a metró és 50 méteres körzetben több buszmegálló is található. Ideális választás azoknak az otthon keresőknek, akik a belvárostól távolabb keresnek jó infrastrutúrával ellátott lakóhelyet. A lakáskínálatban 36-98 m² közötti lakosk közül válogathatunk, melyek nagyrésze erkéllyel is rendelkezik.

A belvárosban keresgélőknek ajánljuk a Marone House lakásait. A Horváth Mihály téren épülő társasház több szempontból is előnyös választás. A közlekedés errefelé kiváló, hiszen pár perc sétára találjuk a metrót, a villamost és számos buszjáratot.  A megújult környéken ráadásul kikapcsolódási lehetőségek egész sora várja az itt lakókat, legyen szó moziról, éttermekről, kávézókról, bevásárolóközpontról. A projekt első ütemében, 23 és 54 négyzetméter közötti lakásokat választhatunk, melyek átadása idén várható.

Elcsíphetünk még egy lakást a XIII. kerületi Greenside társasházban is. A lakások műszaki átadása ugyna már kezdetét vette, de akad még egy-egy szabad lakás, amire lecsaphat még az, aki a Városliget közelében szeretne élni. A Greenside nyugodt, kertvárosi környezetben ugyanakkor a belvároshoz közel helyezkedik el, így tökéletes választás pároknak, kisgyermekes családoknak és mindazoknak akik kényelmes, ugyanakkor nyugodt lakóhelyet keresnek.

A fővárostól kicsit távolabb, Bicskéről is hoztunk egy projektet. A település a Győr-Budapest közötti vasútvonal mentén fekszik, így mindkét város tömegközlekedéssel és az autópályának köszönhetően autóval is elérhető. Az itt épülő Gesztenyés lakókert öt lakótömböt magába foglaló beruházás, mely változatos méretű és elrendezésű lakásokat kínál.

Végül a Balaton északi partjáról is mutatunk egy jó lehetőséget! A Fűz-Liget Lakó és Üdülőparkban vízpart közeli luxuslakásokat vásárolhatunk, melyek egyaránt alkalmasak nyaralónak, állandó otthonnak vagy értékálló befektetésnek. A prémium kategóriás társasház a Fűzfői-öböl partján épülnek, a Laguna Yacht Club és a Marina Fűzfő vitorláskikötő között. A vízpart közeli lakások mindegyike saját intim terasszal és Balatoni panorámával fog rendelkezni.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

 Magyar Péterről ír a Spiegel: 2010 óta példátlan helyzet alakult ki

Magyar Péterről ír a Spiegel: 2010 óta példátlan helyzet alakult ki

Mit látott a Spiegel újságírója Magyarországon?

Szijjártó Péter mondott egy csomó számot

Szijjártó Péter mondott egy csomó számot

25 ezer állás jön létre a kínai beruházások révén.

Üzemanyag: újra bevezeti a kormány az ársapkát ?

Üzemanyag: újra bevezeti a kormány az ársapkát ?

Beavatkozásra van szükség Nagy Márton szerint.

Mire lehet elég az Ukrajnának nyújtandó új amerikai segélycsomag?

Mire lehet elég az Ukrajnának nyújtandó új amerikai segélycsomag?

A segélycsommaggal kapcsolatos kétségeket James David Vance ohiói republikánus szenátor fejtette ki, még a kongresszusi szavazás előtt.

© 2024 (v2.202102)