Minőségi otthonok a legmodernebb megoldásokkal, a XIII. kerületben

A számtalan új építésű lakás között nehéz megtalálni azt a projektet, amely nem csak egyszerű lakásokat, hanem valódi otthonokat kínál. Ma olyan emberközpontú lakóparkot hoztunk el, amely a hangsúlyt a kiegyensúlyozott, minőségi életre helyezi. Biztonságot, nyugalmat és a legmodernebb szolgáltatásokat kínálja ez a XIII. kerületi lakópark!

A Madarász Viktor utca és a Szobor utca sarkán épülő társasház elhelyezkedése több szempontból is kiemelkedő, hiszen az itt élőknek sem a kertvárosias nyugalomról, sem pedig a pezsgő, nagyvárosi hangulatról nem kell lemondaniuk.

A csendes utcák nyugalmat biztosítanak egy hosszú nap után, ugyanakkor a közeli Váci út számtalan bevásárlási lehetőséget és kiváló közlekedési feltételeket kínál, így a mindennapi teendőket is kényelmesen elintézhetjük.

 

A Metrodom Madarász 38 lakóparkban 5 kisebb lépcsőház épül, lépcsőházanként pedig általában 55-60 lakás található, melyek változatos méretű és alaprajzú otthonokat kínálnak. Legyen szó kertkapcsolatos földszinti, praktikus elrendezésű emeleti, vagy felsőbb szinteken elhelyezkedő, nagy teraszos exkluzív otthonról, a Madarász38 kínálatában mindenki megtalálja a számára legideálisabb otthont. A házak pinceszintjén teremgarázsok kerülnek kialakításra, így a lakók számára a kényelmes és biztonságos parkolás is elérhető.
Az ízléses kialakítás mellett kiemelkedően magas minőségű a lakások műszaki tartalma is. A lakók kényelmét a Metrodom okosotthon rendszere biztosítja, mely igény szerint akár olyan funkciókkal is bővíthető, mint az okosredőny, vagy okos-zár kezelése. A Madarász38 lakásaiban Dual Eco fűtési rendszer kerül kialakításra, melynek előnye, hogy a hagyományos, központi fűtéssel összehasonlítva jelentősen kedvezőbb költségekkel számolhatunk, és nem utolsó sorban a környezetet is kíméljük! Ezt bizonyítja a ház energetikai besorolása is, hiszen garantálják a „BB – Közel nulla energiaigényű” energetikai minősítést, megfelelve az aktuális energetikai-műszaki elvárásoknak is.

A biztonságról 24 órás portaszolgálat gondoskodik, valamint az arcfelismerő funkciókkal ellátott kaputelefon, mely a Metrodom egyedülálló, legújabb szolgáltatása. Ez a kamerás biztonsági rendszer az arcunk felismerésével nyitja a kaput. A rendszer biztonságosan alkalmazható, nem lehet fényképpel vagy videóval manipulálni.

A házak egy nagy méretű, közös kertet ölelnek körbe, amely sokkal többet nyújt a lakók számára, mint egy átlagos belső kert. A gyermekek igényeire szabott, látványos játszótér mellett, mini csúszdadomb(!) várja a kicsiket, így a gyerekek mindennap úgy érezhetik, hogy egy különleges csúszdaparkban játszhatnak. A Madarász38 lakóparkban a kikapcsolódásra vágyó felnőtteket pihenőpark, valamint egy multifunkcionális közösségi nappali is várja, ahol számos szórakozási lehetőség áll rendelkezésre, ezek mellett szauna és fitneszterem segíti a lakókat a feltöltődésben.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

© 2024 (v2.202102)