Székesfehérváron akár belvárosi lakásod is lehet 20 millió alatt

Bár Székesfehérvár csak a 8. legnagyobb vidéki város hazánkban, Budapesthez való közelsége mindig is az egyik legdinamikusabban fejlődő városok közé sorolta a királyok városát. Első lakáshoz persze itt sem könnyű jutni, ezért szétnéztünk, milyen kislakásokat találunk Székesfehérváron, jó környékeken, és mégis milyen áron.

Húsz millió forint alatt már egész csinos kislakásokat találtunk a Belváros közeli városrészekben, sőt még a Belvárosban is.

Otthonos kislakás a Belvárosban

A Belvárosban egy hőszigetelt panelházban található ez a másfél szobás panellakás, melynek nyílászáróit is cserélték, és mért távhős fűtéssel rendelkezik. A szép állapotú lakás elhelyezkedése ideális, közelében iskola, óvoda, boltok, gyógyszertár, posta és buszmegállók is megtalálhatók.

Kompletten felújított garzon Tóvárosban

Mindössze 3 lakás van abban a társasházban, amelynek földszintjén ezt a szépen felújított kislakást találtuk. Az egyszobás lakás felújítása során cserélték a villany- és vízvezetékeket, valamint a burkolatokat, az ingatlan hőszigetelt nyílászárókat és belső hőszigetelést is kapott.

Klímás lakás a Belvárosban

A Belvárosban, a Rákóczi utcában található ez a teljesen felújított panellakás, ahol a villany- és vízvezetékeket, burkolatokat kicserélték, valamint a konyha és a fürdőszoba is teljesen megújult. A másfél szobás lakás beépített erkéllyel rendelkezik, és klímával is felszerelték.

Szépen felújított lakás Tóvárosban

Tóvárosban, a Horváth István utcában helyezkedik el ez az egyszobás, 2. emeleti téglalakás, melyet másfél éve kompletten felújítottak. Ekkor kicserélték a víz- és villanyvezetékeket, a nyílászárókat, a burkolatokat és a szanitereket, valamint egyedi konyhabútort építettek be.

Erkélyes panellakás Szedreskertben

Szedreskertben, buszmegálló, óvoda, iskola, bolt, zöld terület közelében, egy hőszigetelt panelház 4. emeletén helyezkedik el ez a kétszobás lakás. A szép állapotú lakás nyílászáróit is kicserélték, mért távhős fűtéssel rendelkezik, bejárati ajtaja új, erkélyes.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Vajon kik lehettek azok, akik orosz pénzért igyekeztek megfúrni Ukrajna uniós támogatását?

© 2024 (v2.202102)