Remek lakások 20-25 millió közt – a főváros több szegletéből

Olcsó, de legalábbis jól árazott lakásból az elmúlt években egyre kevesebb volt. Különösen olyanokból, amelyek jó helyen vannak és jó adottságúak is. Most a főváros több szegletéből hoztuk jó példákat arra nézve, hogy jó adottságú és jó árú lakásokat igenis lehet ma találni.

A kis “körjáratot” Buda legnagyobb kerületében, a XI.-ben kezdjük. Itt a 4-es metró által a főváros vérkeringésébe néhány éve kitűnően bekapcsolt városrészben is taálni remek adottságú garzonokat, méghozzá igen jó áron.

Kelenföldön, a metró végállomástól és az immár plázával is ellátott nagy, pályaudvari csomóponttól mindössze bő 10 perc sétára, vagy egyetlen buszmegállónyira található egy minőségi, 2007-ben épült lakópark. Itt, közelebbről az Olajbogyó utcában található a következő garzonlakás, melyhez a mindössze 20,5 milliós árban gépkocsi beálló is tartozik. A lakásba lépve az előtérbe jutunk, jobbra kádas fürdőszoba, szemben amerikai konyhás nappali található. A nappaliból udvarra néző, 3 négyzetméteres, panorámás erkély is nyílik.

A város másik részén, Pestnek szinte a szívében, a 4-es metró másik végállomásához közel, nem messze a Keleti Pályaudvartól, a VII. kerületi Garay téren is találtunk egy szuper 32 nm-es, kétszobás lakást. Ez az otthon tágasabb, hiszen a nagy belmagasságnak köszönhetően mindkét szobában galériát alakítottak ki, mely az alapterületet így további 10 nm-el növelte.

A közlekedés pedig kiemelten jó errefelé, a 79-es troli megállója egy percre van, a Keleti pályaudvar, a 2-es és 4-es metró pedig pár perc sétával könnyen elérhető.

A Keletitől nem messze, de azért kissé kijjebb a zöld Zuglóban, a Bosnyák téri csomópont közeléből, méghozzá a Telepes utcából is hoztunk egy igényesen felújított, 31 négyzetméteres lakást, melyhez saját kertrész is tartozik. A lakásban egy tágas szoba, konyha, kamra, valamint egy fürdőszoba található.

Válogatásunk utolsó tagját Erzsébetvárosban találjuk, a Városligethez közel. A 27 négyzetméteres lakásban tágas amerikai konyhás nappali és kádas fürdőszoba található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Globálisan a dolgozók 23 százaléka keres külföldön állást, ez az arány a magyarok körében 15 százalék.

© 2024 (v2.202102)