Remek lakások 20-25 millió közt – a főváros több szegletéből

Olcsó, de legalábbis jól árazott lakásból az elmúlt években egyre kevesebb volt. Különösen olyanokból, amelyek jó helyen vannak és jó adottságúak is. Most a főváros több szegletéből hoztuk jó példákat arra nézve, hogy jó adottságú és jó árú lakásokat igenis lehet ma találni.

A kis “körjáratot” Buda legnagyobb kerületében, a XI.-ben kezdjük. Itt a 4-es metró által a főváros vérkeringésébe néhány éve kitűnően bekapcsolt városrészben is taálni remek adottságú garzonokat, méghozzá igen jó áron.

Kelenföldön, a metró végállomástól és az immár plázával is ellátott nagy, pályaudvari csomóponttól mindössze bő 10 perc sétára, vagy egyetlen buszmegállónyira található egy minőségi, 2007-ben épült lakópark. Itt, közelebbről az Olajbogyó utcában található a következő garzonlakás, melyhez a mindössze 20,5 milliós árban gépkocsi beálló is tartozik. A lakásba lépve az előtérbe jutunk, jobbra kádas fürdőszoba, szemben amerikai konyhás nappali található. A nappaliból udvarra néző, 3 négyzetméteres, panorámás erkély is nyílik.

A város másik részén, Pestnek szinte a szívében, a 4-es metró másik végállomásához közel, nem messze a Keleti Pályaudvartól, a VII. kerületi Garay téren is találtunk egy szuper 32 nm-es, kétszobás lakást. Ez az otthon tágasabb, hiszen a nagy belmagasságnak köszönhetően mindkét szobában galériát alakítottak ki, mely az alapterületet így további 10 nm-el növelte.

A közlekedés pedig kiemelten jó errefelé, a 79-es troli megállója egy percre van, a Keleti pályaudvar, a 2-es és 4-es metró pedig pár perc sétával könnyen elérhető.

A Keletitől nem messze, de azért kissé kijjebb a zöld Zuglóban, a Bosnyák téri csomópont közeléből, méghozzá a Telepes utcából is hoztunk egy igényesen felújított, 31 négyzetméteres lakást, melyhez saját kertrész is tartozik. A lakásban egy tágas szoba, konyha, kamra, valamint egy fürdőszoba található.

Válogatásunk utolsó tagját Erzsébetvárosban találjuk, a Városligethez közel. A 27 négyzetméteres lakásban tágas amerikai konyhás nappali és kádas fürdőszoba található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)