Lakást keres, de biztosra megy? Ezt nézze meg!

Lakást keres és cél a minőség, a biztonság? Akkor indulás az útvonalon az angyalföldi Kucsma utca felé! Mondaná ezt egy navigáció, ha az előző kérdést felé intéznénk… Itt most a szinte kész lakásokhoz ingyen klíma, elektromos redőny, gépesített IKEA konyha, és fürdőszoba mosdószekrény is jár.

Csúszások, késések, karantén, bizonytalanság. A lakást keresők körében – legyen az bármilyen céllal is – ilyen helyzetben különösen felértékelődik az olyan lakásberuházás, amely már a végéhez közeledik az építkezés mai napig is halad folyamatosan a jelen helyzet szülte nehézségek, próbatételek ellenére is.

Ilyen projekteket keresve bukkantunk rá Angyalföldön a csendes, kertvárosi környezetben fekvő Kucsma utcára, ahol a beruházó már sokadik társasházát építette, illetve építi fel egymás szomszédságában, és akad egy ház jelenleg, amely pár hétre van csupán a kulcsrakész befejezéstől, a lakások átadására júniusban, az eredeti ütemterv szerint fog sor kerülni. Ez pedig több szempontból is előnyös a vevő számára. Egyrészt aki itt lakást vesz, az biztos lehet abban, hogy a pénze biztonságban van, a lakása elkészül, és a beköltözés is rövidesen megtörténhet.

Mi több, most egyedi akcióval hívják fel a figyelmet a Kucsma utca 12. szám alatt megvalósuló 22 lakásos projektben még elérhető néhány lakásra: A beruházó jelen helyzetre tekintettel leveszi vállukról a lakberendezés nagy részének a terhét, mivel beépített alapbútorokkal, egyéb kényelmi felszereltséggel kínálják a még szabad lakásaikat. Most a kulcsrakész állapotba beletartozik az Ikea gépesített konyhabútor, a szekrényes fürdőszoba mosdó, a hálókba elektromos redőny, továbbá minden szobában a klímaberendezés.

A Beruházó már 20 éve foglalkozik társasházi projektek teljes körű szervezésével és lebonyolításával Budapesten. A Kucsma utca ezidáig megépített és átadott 3 lakóházán kívül eddig tizenegy társasházi projektet valósítottak meg a XI., a III. és a IV. kerületekben. Érdemes ezt is nézni, ha valaki biztonságra törekszik és minőségi lakásokat keres ilyen időkben, ez igen lényeges szempont.

A Kucsma utcában addig is saját szemmel megnézhetők a referenciák: a Kucsma utca 10-es a 11-es és a 13-15. szám alatti már átadott, illetve a Kucsma 14. szám alatti, jelenleg szerkezetkész állapotban levő épületeinek színvonala, kidolgozottsága és az átadott lakások elégedett lakóinak véleménye mindent elmond, vagyis a beruházó további házai magukért beszélnek.

Mondhatnánk úgy is, hogy semmit a féknek, mindent a célnak, ami ugye a minőség volt, amikor elindultunk közös utunkra…

 

A cikk a Kucsma 12. szám alatti lakásait értékesítő cégcsoport támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)