Szuper tágas otthonok nagycsaládosok részére Győrből, 50 millió alatt

Budapest után Győrben volt a legmagasabb az ingatlanár emelkedés az elmúlt években, így a nagycsaládosok itt sincsenek könnyű helyzetben: 50 millió az a határ, ami alatt már találni igazán minőségi, tágas otthonokat ebben a nagyvárosban.

Akárhogy is nézzük, egy 3 vagy több gyermekes családnak minimum nappali + 3 hálószobára van szüksége, méghozzá akkora hálószobákkal, ahol lehetőség szerint 2 gyerek is elfér. Ráadásul számukra különösen fontos, hogy jó környéken találjanak otthonra, és az ingatlan azonnal költözhető legyen, hiszen sok gyerek mellett elég macerás felújítani.

Szétnéztünk Győr városában és azt tapasztaltuk, hogy 40 millió forint alatt nagyon nehéz olyan ingatlant találni, ami egy nagyobb családnak ideális lehet, de az 50 millió forintos határt azért nem kell átlépni, ahhoz, hogy élhető lakást vagy családi házat találjunk. Ezek közül mutatjuk most a legjobb ajánlatokat Győrből.

Hatalmas szobákkal Győrszentivánon

Győrszentiván egyik csendes, de iskolához, óvodához, bolthoz, buszmegállóhoz közeli utcájában áll ez a 180 nm-es, földszint + tetőtér beépítéses ház, melyben 4 nagyon tágas és egy kisebb szoba várja új lakóit. A nagyobb szobák annyira tágasak, hogy akár még 3 gyermek is kényelmesen elfér bennük, a kisebb szoba dolgozószobának ideális. A 47 nm-es alagsor akár családi szoba, hobbiszoba is lehet a későbbiekben, a kertben 2 garázs és egy műhelynek is használható tároló is van. Az ingatlant az elmúlt években részben felújították, ami érintette többek között a ház teljes hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét, és esztétikai felújításokat is.

 

Belső kétszintes lakás Marcalvárosban

Marcalváros II. városrészben, egy 1993-ban épült társasház 3. emeletén helyezkedik el ez a 113 nm-es lakás. Az ingatlan alsó szintjén hatalmas nappali és 2 kisebb hálószoba található, utólag beépített tetőterében a tágas, egyszobás, külön fürdőszobás és gardróbbal is rendelkező lakrész a nagyobb gyerekek birodalma lehet. A lakás közelében iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlóközpont megtalálható.

 

Tágas sorházi lakás Győrszabadhegyen

Győrszabadhegy egyik csendes utcájában, több busz megállójához, orvosi rendelőhöz, gyógyszertárhoz, iskolához, óvodához közel található ez a földszint + tetőtér beépítéses sorházi ingatlan. A lakás alsó szintjén egy tágas nappali és egy másik nagy szoba, emeletén 3 kisebb hálószoba található. Az ingatlant 1983-as megépülése óta folyamatosan karbantartották, így részben felújított.

 

Kompletten felújított lakás Gyárvárosban

Válogatásunk ezen darabja kicsit kisebb ugyan, mint a többi (75 nm-es), de lényegesen olcsóbb, és 10 éve komplett felújításon esett át, ami az összes vezeték, nyílászáró, burkolat cseréjét, a fűtéskorszerűsítést is érintette, és ekkor az ingatlan új konyhabútort is kapott. A belső kétszintes, tetőtér beépítéses lakás egy tágas nappalival és egy tágas hálószobával, illetve 2 kisebb hálószobával rendelkezik, így 3 gyermekkel élhető otthont nyújt. A Belváros mindössze néhány perc sétatávolságra van, az ingatlanhoz igény szerint garázs is vásárolható.

 

Szinte nulla energiaigényű ház Győrszabadhegyen

A fűtés- és a villanyszámlát teljes egészében megspórolhatja az a család, aki ezt a két szint + tetőtér beépítéses családi házat választja, ugyanis a fűtést és a hűtést hőszivattyús rendszer, míg az áramellátást napelemek biztosítják. A ház összesen nappali + 5 szobával rendelkezik, így nagyobb családok számára tökéletes. A közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár és üzletek is találhatók.

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)