Költözz nyárra a Balatonra!

Ki ne szeretne vadonatúj, Balatonra néző nyaralóban eltölteni minél több időt tavasszal vagy nyáron, mondjuk közvetlenül az elegáns északi-part mentén? Ezúttal Balatonfűzfőről hoztunk egy igen színvonalas, már elkészült új, vízparttól pár lépésre épített lakóparkot, ahol már a lakások többsége elkelt, de akad még néhány az eladó lakásokból, méghozzá továbbra is jó áron, 5%-os áfával.

Azonnal költözhetők azok a luxus lakások, amelyek Balatonon, azon belül is a Budapesthez egyik legközelebbi északi-parti kisvárosban Balatonfűzfőn épültek.

A Fűzliget Lakó és Üdülőpark, amiről most szó van, az Balatonfűzfőn, egyenesen három(!) vitorlás-kikötő mellett, a vízparttól mindössze 60 méterre épült, és jó hír, hogy a kis lakásszámú, tóparti villaparknak lesz saját stégje, közvetlen kijárata a vízhez. Szerencsére nem csak Siófokon vagy Füreden, itt Balatonfűzfő meghitt városában is találni minőségi, új építésű lakásokat.

Ráadásul olyat, amelynek számos, még eladó lakása mindössze 730-740 ezer forint négyzetméteráron keresi a Vevőket, 5%-os Áfa mellett. Természetesen ilyen jó ajánlat esetén hamar fogynak a még megmaradt lakások, tehát nem árt sietni, ha valaki errefelé keres nívós, modern és vadonatúj kikapcsolódási lehetőséget.

Fontos tudni, hogy a balatoni vitorlázás egyik fontos helyszínéről van szó, ráadásul a Fűzliget Lakó és Üdülőpark éppen a helyi vitorlás-kikötő mellett épült fel, kifejezetten kedvezve azoknak, akik e kellemes, minőségi kikapcsolódás szerelmesei.

De persze Fűzfőn közel sem csak vitorlázni lehet: van itt egy nagyon jó sportuszoda, illetve egy egész évben nyitva tartó bobpálya. Annak is ideális választás errefelé egy új lakás, aki befektetésben, kiadásban (is) gondolkodik.

Ezt kifejezetten segíti a helyi beruházó, aki ügyfélszerzéstől, a takarításon és az adminisztráción át, mindent elintéz a kiadás kapcsán, ha erre van igény.

A beruházó akár évi 5% körüli kiadási hozamot is elképzelhetőnek tart . Ráadásul ezt nagyon óvatos becsléssel, évente csupán 90-100 napos foglaltságot feltételezve kalkulálták. Arról nem is beszélve, hogy a jó minőség és a kitűnő lokáció jelentős felértékelődési potenciált is magában hordoz, még akkor is, ha manapság már lelassult az ingatlanok felértékelődésének üteme.

A helyszín amúgy is rendkívül elegáns: a balatonfűzfői-öböl partján, egy nádassal körülvett vízpart mentén épül a lakópark. A Fűzfői-öböl partján most elkészült Fűzliget Lakó- és Üdülőpark egészen pontosan a Fűzfő Marina és a Laguna Yacht Club vitorláskikötő közötti szakaszon épült. Az 50 lakásos lakó és üdülőparkban több különböző méretű és elrendezésű otthon közül válogathatunk. Ezek egytől egyig minőségi megoldásokat követve lettek tervezve, sőt fontos szempont volt az is, hogy minden épületből egyformán élvezhető legyen a Balaton gyönyörű látványa.

A lakások saját intim terasszal, változatos elrendezéssel és optimális térkihasználással bírnak. A hatalmas, közel 7 ezer négyzetméteres telken hét épülettömbben 50 lakás épült, melyekhez fedett parkolók, elektromosautó-töltő is jár, a rezsi pedig igen kedvező lesz, hiszen hőszivattyúkkal szerelték fel a modern, épületeket.

Fontos az is, hogy itt kis lakásszámú épületekről van szó.

A lakásokból már sok elkelt – mint említettük –, de még jó néhány otthon az új tulajdonosára vár.

A minőséget növeli és a rezsit csökkenti az is, hogy az épületek vastag, 20 centiméteres hőszigeteléstés 3 rétegű színezett nyílászárókat kaptak. Valamint a klimatizálás is ki építésre került minden egyes lakásban. A luxus érzetét emelik a emelő-toló rendszerű teraszajtók és nagyméretű teraszok, valamint elektromosan mozgatható, szúnyoghálós alumínium redőnyök teszik teljessé a kényelmet. További kiegészítő szolgáltatás a lakóparkon belüli elektromos autótöltő állomás, ami csak a társasház lakói számára lesz elérhető. (Utolsó képeinken az építkezés friss állása látható.)

A cikk megjelenését a Fűzliget Lakó- és Üdülőpark fejlesztője támogatta.

*

*

*

*

*


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)