Csodás panoráma Budára és a Városligetre

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen gyönyörű, Budára és Városligetre panorámás lakások épülnek a XIII. kerület egyik legjobb, igen gyorsan fejlődő belső részén, a Lehel tértől, a Westendtől és a Hősök terétől is csupán pár perces sétára, remek közlekedésnél.

A lakóparkok egy jó részével az a gond, hogy unalmasak. Szép új lakásokat kínálnak, de nem sok különlegességet nyújtanak. Annál nagyobb örömet okoz, ha olyan helyekbe botlunk, amelyek nem a város szélén épülnek, hanem egészen jó helyen, és mindemellett egyben üdítő különlegességekkel is csábítanak. Mondjuk szép kilátással, egyedi, eddig idehaza nem nagyon ismert közösségi szolgáltatásokkal.

Üdítő színfolt tehát a XIII. kerület belsőbb részének kínálatban a Park West lakópark, amelyben számos remek elosztású, magas emeleti, szép panorámával megáldott, családoknak is alkalmas, mégis igen megfizethető 55-60 négyzetméteres lakás várja vásárlóját. Itt tehát együtt van a város nyüzsgéséhez való közelség, a magas emeleti otthonokból a gyönyörű kilátás, a nyugalom, valamint az öt százalékos lakásáfa miatt a rendkívül vonzó ár.

A közlekedésről csak annyit: nem véletlenül az a Park West társasházak szlogenje, hogy „egy perc és ott vagyok”, hiszen ezek a lakások gyakorlatilag a város szívében vannak. Sétatávolságra van ide a Lehel tér, a Westend bevásárlóközpont, a Hősök tere a földalattival, és a Dózsa György úti metrómegálló is. Azaz – számos XIII. kerületi projekttel ellentétben – ide tényleg közel van minden elképzelhető szabadidős-kikapcsolódási, bevásárlási, ügyintézési és egyéb lehetőség.

A lakástól tényleg csak néhány percre a „Lehelen” ott a nagycsarnok, a nagy közért és ezernyi más kis bolt, a Westendben mozi, bankok, üzletek és éttermek sokasága, de még a Duna part sincsen messze, nem is szólva a Városliget lehetőségeiről, mint a Múzeumok, a műjégpálya, a futó- és edzési lehetőségek és az Állatkert. És, mint említettük, mégis kifejezetten csendes, nyugalmas utcában épül a ház, távolabb a forgalmas utak zajától.

Ha ez nem lenne elég, kifejezetten kedvező a 10-90 százalékos fizetési ütemezés és a mindössze 5 százalékos áfa és egy sor – teljesen újfajta – közösségi szolgáltatás. Ilyenek például a fészer, ahol a lakók sokféle szerszám közül kölcsönözhetnek maguknak; vagy éppen a társasház saját könyvtára(!) amelyből minden lakó kedvére kölcsönözhet könyvet. De ott van a közösségi nappali is, amely a lakók saját közösségi helysége, tere, ahol a lakáson kívül, mégis otthonától pár lépésre dolgozhat mindenki.

Sőt, akad itt előre lefoglalható közösségi autó is, amely a belvárosban jól ismert car-sharing társasházi, exkluzív változata. És a mai online világban talán a leghasznosabb: csomagküldési és csomag-felvételi pont van a házban, azaz a lakóknak nem kell igazodniuk a futárhoz, a postáshoz, és ha csomagot akarnak feladni, akkor a postán sem kell sorba állniuk.

Az új, kiváló elhelyezkedésű Park West tehát az aktív életformát kedvelők részére kínál ideális otthonokat. Nem mellékes, hogy a tervezésnél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a benapozás vizsgálat és a környezettudatos megoldások kialakítása.

A napfényes otthonok többsége tehát dél-keleti, illetve dél-nyugati, nyugati tájolású belső kertes lakás, a legfelső szintekről pedig Budára néző panoráma élvezhető. Minden lakáshoz tartozik terasz, minden lakás esetén elérhető mélygarázsban biztosított parkoló és ritkaságszámba menő módon, emeleti tárolók(!) is rendelkezésre állnak.

A cikk a Park West társasház fejlesztőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)