Kecskeméten 25 és 40 millió között találhatunk szép családi házakat

Kecskeméten a Daimler gyár óriási fellendülést hozott, de a város annak is köszönheti évek óta tartó folyamatos fejlődését, hogy Budapesttől autópályán mindössze egy órányira fekszik. Mindez persze az ingatlanárakon is meglátszik, így aki jó környéken szeretne szép állapotú családi házat vásárolni, 25 millió forint alatt ne is nagyon keresgéljen. A 25 és 40 millió forint közötti ársávban, azonban már egészen szép, 1-2 gyerekkel is élhető házakat lehet találni. Ezekből hozunk most egy csokorra valót.

Gyönyörűen felújított ház a Belvárosban

Belvárosban, a piac közelében áll ez a szépen felújított családi ház, mely nappali + 2 szobával várja új tulajdonosait. A kívülről hőszigetelt ház fa, hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik, udvarán tároló és kocsibeállási lehetőség is adott.

Teljes berendezéssel a Gyenes téren

A Belvárosban, a Gyenes téren található ez a kertkapcsolatos házrész, ami nappali + 2 hálószobával várja új lakóit. A kétszintes ingatlan külső hőszigetelést kapott és nyílászáróit is kicserélték. Ára a teljes berendezést tartalmazza.

Kompletten felújított családi ház Vacsiközben

Vacsiközben áll ez a nagy konyha-étkezős, 2 és fél szobás ház, mely komplett felújításon esett át. A felújítás érintette a tető és a nyílászárók cseréjét, a külső hőszigetelést és a födém szigetelést, illetve a belső tér új burkolatokat is kapott. Udvarát térkő borítja, és kovácsoltvas kerítés határolja.

Otthonos családi ház a Belváros szélén

A Belváros peremén áll ez a tetőtér beépítéses családi ház, mely amerikai konyhás nappalival + 2 és fél szobával várja új lakóit. A kétszintes ingatlan alsó szintjén fürdőszoba, illetve mindkét szintjén 1-1 mosdó is található. Térkővel borított udvarán fából készült kerti kiülő és egy garázs is helyet kapott.

 

 

© 2021 (v2.202102)