Újra eladó a San Francisco-i ház, ahol egykor Meg Ryan és Dennis Quaid élt

Ez a ház, ami mellesleg az Alcatrazra, az egykori börtönszigetre panorámás. A ház 1889-ben épült, és még akkor állt Meg Ryan és Dennis Quaid tulajdonában, amikor régebben együtt, majd házasságban élő pár még a Harry és Sally-t forgatta, a 90-es évek elején. Azóta persze sokminden változott, nem csak Ryan és Quaid váltak el, de a házat is átépítették.

Igen, azóta 2018-ban ez a San Franciscó-i álomház átesett egy nagyon átgondolt felújításon, amelynek során jelenlegi tulajdonosának bámulatosan sikerült az eredeti építészeti elemeket a kortárs stílussal kombinálni. És e ház most piacra került: potom 19,95 millió dollárért. Ezért a több mint 6,4 milliárd forintért a neves londini Sotheby’s aukciósház nemzetközi ingatlanokkal foglalkozó diviízója bocsájtotta árverésre, azaz akár még nőhet is az ár. Magyarán a lottó ötösök közöl csak az idén március végi – minden idők legnagyobb magyar nyereményét hazavivő – 6,4 milliárd feletti ötöslottó nyertesnek lenne esélye erre a házra “pályázni”; no meg a tavalyi Eurojackpot magyar nyertesnek, de neki is a nyereménye több mint felét kellene feláldoznia erre…

A csaknem 655 nm-es ház négyszintes és 5 hálószobája van, valamint 5 fürdőszobával és két mosdóval, ezeken felül nappalival, étkezővel, két családi szobával, és egy pentroom-mal (olyan, mint a penthouse, de csak egy szoba a tetőtérben, természetesen panorámával és terasszal) is rendelkezik.

Garázsában 3 autó parkolhat (ami egy ilyen háznál nem is számít soknak), a szintek között persze ma már saját lifttel lehet közlekedni, a panoráma pedig az öbölre és Alcatraz szigetére nyílik, rajta a börtönnel, ami – mint sokan tudják – ma már múzeumként üzemel.

A házban minden szobát valódi diófa parketta borít, a nappaliban egy márvány kandalló, a konyhában pedig calacatta márvány borítású konyhasziget fogad – mondjuk ennyiért már el is várja ezeket az a pár szerencsés ember, aki a licitre jelentkezhet…

Az emeletre egy bevilágító ablakkal megvilágított lépcsősoron jutunk fel, itt található a legnagyobb hálószoba, és mellette még két kisebb hálószoba, mindhárom persze külön fürdőszobával és kandallóval. A nagy hálószoba félköríves ablakából gyönyörű a kilátás, és egy igazán sikkes gardrób is tartozik ehhez a szobához.

A felső szinten kialakított, úgynevezett pentroom-ban a médiaszoba és egy bár kapott helyet, innen egy hatalmas üvegfal nyújt – természetesen lélegzetelállító kilátást az öbölre, amin keresztül egy teraszra léphetünk. A hallból még két tovább hálószoba nyílik, amelyekhez márvány fürdőszoba tartozik.

A legalsó szinten egy hatalmas családi szoba van, ahonnan hatalmas üvegajtón keresztül juthatunk ki a fűthető teraszra. Az eddig sorolt rengeteg extrán kívül még egy szabályozható hőmérsékletű borszoba is található az ingatlanban!

Képek forrása: sothebysrealty.com

Panorámás luxusházakat itthon is találunk, és az itthoniak közül szerencsére egyik sem néz egy régebbi börtönépületre… Íme, a legszebbek:

Álomház a XI. kerületben

Gyönyörű ház borospincével, Telkiben

Balatoni panorámával Balatonfüreden

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Matolcsy Györgyék döntöttek, erre várt az ország

Matolcsy Györgyék döntöttek, erre várt az ország

Itt a friss jegybanki kamatdöntés.

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

A GVH gyanúja szerint a City Taxi megtéveszti a fogyasztókat.

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Nagy feladat vár Varga Mihályékra

Magyarország készíti az unió jövő évi költségvetését.

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Sok magyar hitelből nyaral idén, nem lesz árstop a balatoni szolgáltatóknál

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.

© 2024 (v2.202102)