Szombathely: remek kislakások 20 millió forint környékén

Szombathely, Magyarország 10. legnagyobb városa, ahol befektetésként is érdemes lakást vásárolni, hiszen az ELTE-nek, a Pécsi Tudományegyetemnek és a Győri Hittudományi Főiskolának is van itt kihelyezett karja.

A magas ingatlanárak mellett természetesen itt sem könnyű jó elhelyezkedésű, jó állapotú első lakást vagy akár befektetés céljára alkalmas lakást találni, az ilyen kislakások ára jellemzően 20 millió forint környékén kezdődik. Ezekből hoztunk most egy csokorra valót.

Kompletten felújított lakás a Belvárosban

A Belvárosban, egy téglaépítésű ház 4. emeletén található ez az 50 nm-es lakás, melyet kompletten felújítottak. Az ingatlan 2 szobával várja új tulajdonosát, fűtését gáz-cirkó biztosítja, rezsije kedvező. A ház udvarán zárt parkoló található.

Egyedi, felújított lakás a Derkovits lakótelepen

A közkedvelt Derkovits lakótelepen, egy panelház 1. emeletén helyezkedik el ez az erkélyes lakás, melynek felújításakor a konyha válaszfalát kibontották, így az nemcsak nagyobb lett, de közvetlenül a nappaliból is elérhetővé vált. A szépen felújított lakás 2 szobával várja új lakóját.

Szépen felújított lakás a Joskar-Ola lakótelepen

2 szobával és konyha-étkezővel rendelkezik ez az igényesen felújított, 2. emeleti lakás a Joskar-Ola lakótelepen. A lakásban a konyha kivételével az összes nyílászárót kicserélték, a szobák laminált, a többi helyiség kerámialap burkolatot kapott. A szépen felújított fürdőszoba és toalett külön helyiségben található.

Amerikai konyhás lakás a Belváros közelében

A Belváros közelében, egy 2006-os építésű ház 3. emeletén található ez az amerikai konyhás nappalival + 1 hálószobával rendelkező kislakás. A 40 nm-es, szépen felújított ingatlant klímával is felszerelték, fűtését gáz-cirkó biztosítja.

Galériás garzon a Széll Kálmán utcában

A főtértől néhány percre, a Széll Kálmán utcában, egy társasház magasföldszintjén helyezkedik el ez a kis garzonlakás, melynek szobája galériázott, itt kapott helyet a háló. A lakás külön gardróbbal is rendelkezik, az elmúlt években felújították, így hőszigetelt nyílászárókat, új kazánt és új konyhabútort is kapott. A lakásba egy udvarra néző fedett teraszról léphetünk, mely az idén készült el.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Az szja-visszatérítésre jogosultanak érdemes már januárban kitölteniük az adóelőleg-nyilatkozatot, hogy munkáltatójuk mielőbb figyelembe vegye a nekik járó kedvezményeket.

© 2022 (v2.202102)