Szombathely: remek kislakások 20 millió forint környékén

Szombathely, Magyarország 10. legnagyobb városa, ahol befektetésként is érdemes lakást vásárolni, hiszen az ELTE-nek, a Pécsi Tudományegyetemnek és a Győri Hittudományi Főiskolának is van itt kihelyezett karja.

A magas ingatlanárak mellett természetesen itt sem könnyű jó elhelyezkedésű, jó állapotú első lakást vagy akár befektetés céljára alkalmas lakást találni, az ilyen kislakások ára jellemzően 20 millió forint környékén kezdődik. Ezekből hoztunk most egy csokorra valót.

Kompletten felújított lakás a Belvárosban

A Belvárosban, egy téglaépítésű ház 4. emeletén található ez az 50 nm-es lakás, melyet kompletten felújítottak. Az ingatlan 2 szobával várja új tulajdonosát, fűtését gáz-cirkó biztosítja, rezsije kedvező. A ház udvarán zárt parkoló található.

Egyedi, felújított lakás a Derkovits lakótelepen

A közkedvelt Derkovits lakótelepen, egy panelház 1. emeletén helyezkedik el ez az erkélyes lakás, melynek felújításakor a konyha válaszfalát kibontották, így az nemcsak nagyobb lett, de közvetlenül a nappaliból is elérhetővé vált. A szépen felújított lakás 2 szobával várja új lakóját.

Szépen felújított lakás a Joskar-Ola lakótelepen

2 szobával és konyha-étkezővel rendelkezik ez az igényesen felújított, 2. emeleti lakás a Joskar-Ola lakótelepen. A lakásban a konyha kivételével az összes nyílászárót kicserélték, a szobák laminált, a többi helyiség kerámialap burkolatot kapott. A szépen felújított fürdőszoba és toalett külön helyiségben található.

Amerikai konyhás lakás a Belváros közelében

A Belváros közelében, egy 2006-os építésű ház 3. emeletén található ez az amerikai konyhás nappalival + 1 hálószobával rendelkező kislakás. A 40 nm-es, szépen felújított ingatlant klímával is felszerelték, fűtését gáz-cirkó biztosítja.

Galériás garzon a Széll Kálmán utcában

A főtértől néhány percre, a Széll Kálmán utcában, egy társasház magasföldszintjén helyezkedik el ez a kis garzonlakás, melynek szobája galériázott, itt kapott helyet a háló. A lakás külön gardróbbal is rendelkezik, az elmúlt években felújították, így hőszigetelt nyílászárókat, új kazánt és új konyhabútort is kapott. A lakásba egy udvarra néző fedett teraszról léphetünk, mely az idén készült el.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)