Óbudán: csakis a legjobbat!

Végre lazultak a kijárási korlátozás szabályai, óvatosan újraindult az élet, így itt az ideje körbenézni az ingatlanpiacon. A tehetősebbek most Óbudán is újra elindulnak luxuslakás-vadászatra, ám jellemzően azokat az elegáns lakásokat keresik, ahol sem az elhelyezkedéssel és a minőséggel, sem pedig a lakás méretével és elrendezésével nem kell kompromisszumokat kötniük. Most egy ilyen villaparkot mutatunk a Testvérhegy és a Táborhegy határán. Itt még tetőteraszos penthouse is akad!

A fenti kívánalmaknak a lakóparkok legfelsőbb, luxus-szintjét képviselő, úgynevezett villaparkok felelnek meg a leginkább. Ezek egyrészt a legnívósabb budai környékeken épülnek, másrészt nagy, tágasabb telkeken, harmadrészt pedig egészen kis lakásszámú villákban alakítják ki e luxuslakásokat. Arról nem is szólva, hogy az ilyen lakások nem hasonlítanak a tömeg-otthonokra abban a tekintetben sem, hogy a belső tereik, belső elrendezésük is szellősebb, nagyobbak a helyiségek, a teraszok pedig tágasak, panorámásak.

Éppen egy ilyen óbudai lakóparkra, pontosabban villaparkra bukkantunk a Testvérhegy és a Táborhegy határán, igazi madárcsicsergős, gyönyörű kilátással megáldott, nívós helyen. Emellett a természetvédelmi terület közelsége és az igazi budai „hegyi levegő” ellenére jó a közlekedés.

Nincs messze ide a Bécsi út-Vörösvári úti csomópont és az Aranyvölgyi vasútállomás sem. Két, eléggé jelentős méretű bevásárlóközpont is van innen pár percre autóval, de – szintén közel – a Bécsi úti csomópont mellett ott van az Óbudai piac, rendelőintézet, iskolák, éttermek és számos áruház, valamint a villamos- és a busz-végállomások (1,17,19,41 villamosok, és fél tucat buszjárat) is közel esik ide. De „fenn a hegyoldalban” a házhoz egészen közel óvoda, iskola és élelmiszer bolt is van.

És, hogy az otthonokról is szó essen: a tágas telken e luxus társasházakból mindössze kettő darab épül, házanként mindösszesen 5-5 lakással. A hipermodern, minimalista stílusban épült, kivétel nélkül igen nívós otthonok nappalijában óriási üvegfelületek, amely mögött dombokra, illetve a városra néző kilátás fogadja a lakókat. Itt pedig, nem csak elméletben, hanem a valóságban is luxus színvonalat képviselő, hatalmas tágas belső terekkel váró otthonokról van szó, igen tágas teraszokkal. Itt pedig az emlegetett panoráma mellett a csend és a jó levegő is körülfog bennünket. Az uralkodó szélirány pedig északi, észak-nyugati, ami azt jelenti, hogy erre mindig friss marad a levegő.

Mi több, szinte heteken belül kilátásban van az átadás, amelyet 2020 nyarára ígér a fejlesztő, azaz jelentős előny, hogy mire valaki összecsomagolja a régi lakásában a holmijait, addigra gyakorlatilag már költözhet is ezekbe a mesés otthonokba.

E luxuslakások a nappali mellett egy, két vagy akár három hálószobát nyújtanak. A háromszintes épületek második emeletén pedig egy-egy penthouse lakás lesz. Nem kevesebb, mint 84 négyzetméteren egy-egy óriási, 125 négyzetméteres terasz-csodával. Sőt, mi több: a penthouse lakások esetén még a tetőtéri feljutás is adott lesz, tehát az amúgy is óriási teraszhoz még egy tetőterasz (!) is kapcsolható a penthouse-ok esetén! Ha ez nem lenne elég: a házban lift is lesz, ami egészen az alagsori garázsból indul, ahol házanként 5-5 autónak lesz beálló.

A villapark épületeinek további előnye tehát, hogy nem „egymás szájába” épülnek a lakások, hanem levegősen, az említett óriási telken, mégis az intimitást biztosító környezetben lesznek. Érdemes már a napokban megnézni ezt a remek helyszínt, illetve a hamarosan el is készülő otthonokat.

A cikk megjelenését az EA.85 villapark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

© 2022 (v2.202102)