Óbudán: csakis a legjobbat!

Végre lazultak a kijárási korlátozás szabályai, óvatosan újraindult az élet, így itt az ideje körbenézni az ingatlanpiacon. A tehetősebbek most Óbudán is újra elindulnak luxuslakás-vadászatra, ám jellemzően azokat az elegáns lakásokat keresik, ahol sem az elhelyezkedéssel és a minőséggel, sem pedig a lakás méretével és elrendezésével nem kell kompromisszumokat kötniük. Most egy ilyen villaparkot mutatunk a Testvérhegy és a Táborhegy határán. Itt még tetőteraszos penthouse is akad!

A fenti kívánalmaknak a lakóparkok legfelsőbb, luxus-szintjét képviselő, úgynevezett villaparkok felelnek meg a leginkább. Ezek egyrészt a legnívósabb budai környékeken épülnek, másrészt nagy, tágasabb telkeken, harmadrészt pedig egészen kis lakásszámú villákban alakítják ki e luxuslakásokat. Arról nem is szólva, hogy az ilyen lakások nem hasonlítanak a tömeg-otthonokra abban a tekintetben sem, hogy a belső tereik, belső elrendezésük is szellősebb, nagyobbak a helyiségek, a teraszok pedig tágasak, panorámásak.

Éppen egy ilyen óbudai lakóparkra, pontosabban villaparkra bukkantunk a Testvérhegy és a Táborhegy határán, igazi madárcsicsergős, gyönyörű kilátással megáldott, nívós helyen. Emellett a természetvédelmi terület közelsége és az igazi budai „hegyi levegő” ellenére jó a közlekedés.

Nincs messze ide a Bécsi út-Vörösvári úti csomópont és az Aranyvölgyi vasútállomás sem. Két, eléggé jelentős méretű bevásárlóközpont is van innen pár percre autóval, de – szintén közel – a Bécsi úti csomópont mellett ott van az Óbudai piac, rendelőintézet, iskolák, éttermek és számos áruház, valamint a villamos- és a busz-végállomások (1,17,19,41 villamosok, és fél tucat buszjárat) is közel esik ide. De „fenn a hegyoldalban” a házhoz egészen közel óvoda, iskola és élelmiszer bolt is van.

És, hogy az otthonokról is szó essen: a tágas telken e luxus társasházakból mindössze kettő darab épül, házanként mindösszesen 5-5 lakással. A hipermodern, minimalista stílusban épült, kivétel nélkül igen nívós otthonok nappalijában óriási üvegfelületek, amely mögött dombokra, illetve a városra néző kilátás fogadja a lakókat. Itt pedig, nem csak elméletben, hanem a valóságban is luxus színvonalat képviselő, hatalmas tágas belső terekkel váró otthonokról van szó, igen tágas teraszokkal. Itt pedig az emlegetett panoráma mellett a csend és a jó levegő is körülfog bennünket. Az uralkodó szélirány pedig északi, észak-nyugati, ami azt jelenti, hogy erre mindig friss marad a levegő.

Mi több, szinte heteken belül kilátásban van az átadás, amelyet 2020 nyarára ígér a fejlesztő, azaz jelentős előny, hogy mire valaki összecsomagolja a régi lakásában a holmijait, addigra gyakorlatilag már költözhet is ezekbe a mesés otthonokba.

E luxuslakások a nappali mellett egy, két vagy akár három hálószobát nyújtanak. A háromszintes épületek második emeletén pedig egy-egy penthouse lakás lesz. Nem kevesebb, mint 84 négyzetméteren egy-egy óriási, 125 négyzetméteres terasz-csodával. Sőt, mi több: a penthouse lakások esetén még a tetőtéri feljutás is adott lesz, tehát az amúgy is óriási teraszhoz még egy tetőterasz (!) is kapcsolható a penthouse-ok esetén! Ha ez nem lenne elég: a házban lift is lesz, ami egészen az alagsori garázsból indul, ahol házanként 5-5 autónak lesz beálló.

A villapark épületeinek további előnye tehát, hogy nem „egymás szájába” épülnek a lakások, hanem levegősen, az említett óriási telken, mégis az intimitást biztosító környezetben lesznek. Érdemes már a napokban megnézni ezt a remek helyszínt, illetve a hamarosan el is készülő otthonokat.

A cikk megjelenését az EA.85 villapark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

© 2023 (v2.202102)