Közelít a nyár, irány a Balaton-part!

Bár szeszélyes a májusi időjárás, végérvényesen közelít a nyár, hív a Balaton-part! A korlátozások enyhítésével végre egy kicsit fellélegezhetünk. A Budapesten és Pest megyén kívüli szabadabb mozgás lehetősége tered ad annak, hogy végre szétnézzünk a Balatonon.

Aki, tanult az elmúlt hetek és hónapok kihívásaiból, és meg is teheti, az most önálló nyaraló-lakást keresgélhet a tóparton, hogy el tudjon vonulni oda bármikor – mondjuk akkor is, ha nehéz, vagy épp lehetetlen hotelt, panziót találni. A friss tóparti lehetőségek között böngészve bukkantunk rá a csodálatos Balatonföldváron egy, a tóparttól sétatávolságra lévő, luxus színvonalú ajánlatra.

 

Földváron – talán kevesen tudják – már a honfoglalás előtt kelta földvár állt, innen kapta nevét a település. A mai város elődje a XVII–XIX. században Kőröshegy pusztája volt, magát a fürdőtelepet pedig a XIX. század végén a Széchenyi-család alapította. A grófi család parkot hozott itt létre, majd 1896-ban nyitották meg hivatalosan a fürdőtelepet. Már ekkor elég sok villa állt a településen és gyorsan kedvelt üdülőhellyé vált. Tehát a déli part egyik legrégebbi fürdőhelyéről van szó, mi pedig éppen itt bukkantunk rá erre a prémium színvonalú, még épülő társasházra.

A platánsorral szegélyezett Kvassay sétány a város egyik látványossága, amely egyben az egyedi, parti életstílus szimbóluma is. E különleges sétány szomszédságában kínál egy fejlesztő 56 luxuslakást azoknak, akik magas minőségű nyaralót keresgélnek a magyar tenger partján. Választhatnak egy, kettő, három, négy, de akár öt szobás lakást is a felhozatalból. Fontos érv amellett, ha valaki ezekből a lakásokból vásárol, hogy egyúttal magas hozamú befektetést is magáénak is tudhat.

A társasház lakásait különösen nagy méretű teraszokkal tervezték, ahonnan a felső szintek lakói reggeli közben a zöldre, a part felé kilátást is élvezhetnek. A luxus lakóházhoz – ebben a kedvező árkategóriában ritkaságszámba menő – kültéri medence és gyönyörű parkosított kert is tartozik.

Ehhez jön hozzá, hogy a házban modern, energiatakarékos hőszivattyús fűtés-, és hűtésrendszer és magas színvonalú épületgépészet szolgálja, illetve fokozza a lakók további kényelem-érzetét. A lakások értékét további növeli, hogy garázshelyek is megvásárolhatóak a projektben.

A cikk a társasház lakásait értékesítő cég támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)