45-65 millió forint között kínálják a kétgenerációs családi házakat Győrben

Nehéz anyagi helyzetben a fiataloknak könnyebb, ha első lakás vásárlás helyett, inkább a szülőkkel vesznek egy kétgenerációs családi házat. Persze, mint mindenütt, Győrben sem könnyű jó állapotú kétgenerációs házat reális áron találni, 45 és 65 millió forint között azonban már elég jó ajánlatok között válogathatunk. Mutatjuk a legjobbakat!

Gyönyörű polgári villa Győrszentivánon

Győrszentiván központi részén található ez az 1927-ben épült polgári villa, mely 2005-ben komplett műszaki és esztétikai felújításon esett át. A felújítás során az ablakokat hőszigeteltre cserélték, és az ingatlan a fűtéskorszerűsítés jegyében gáz-cirkó kazánt kapott. Alsó szintjén nappali, külön konyha, fürdőszoba és 2 hálószoba, felső szintjén nappali, konyha, 3 hálószoba és 2 fürdőszoba található, a tetőtér még beépíthető.

Tóparti ház Gorkijvárosban

Három különálló lakrésszel is rendelkezik ez a felújított családi ház, mely Gorkijvárosban, a tóparton helyezkedik el. A főépület alsó szintjén amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba, fürdőszoba, gardrób, 2 mosdó, beépített tetőterében egy amerikai konyhás nappali + fürdőszobás stúdió apartman található. A melléképületben egy amerikai konyhás nappali + háló + fürdőszobás lakrész kapott helyet.

Szépen felújított családi ház Győrszentivánon

Két különálló lakrésszel rendelkezik ez a győrszentiváni családi ház, mely 2010-ben készült el teljesen. A nagyobbik lakrészben étkező-konyha, 3 szoba és fürdőszoba, a kisebbik lakrészben amerikai konyhás nappali, egy hálószoba és fürdőszoba található. Mindkét lakrészhez kis előterasz, a kisebbik lakrészhez egy nagyobb hátsó terasz is tartozik. Autó tárolására egy könnyűszerkezetes garázs is található a telken.

Halastóval Ménfőcsanakon

Eredetileg kétgenerációsnak tervezték ezt a tetőtér beépítéses családi házat, mely 23 éve épült Ménfőcsanakon, de az emeleti konyha végül nem került kialakításra. A hely azonban meg van neki, így a ház bármikor teljes értékű kétgenerációs házzá alakítható. Alsó szintjén garázs, nappali, konyha, egy háló, fürdőszoba és hall található. A hallból vezet fel a lépcső a felső szintre, ahol konyha-étkező, 3 szoba, fürdőszoba kapott helyet. Mindkét szinthez nagy terasz tartozik, a telken halastó és nyári konyha is található.

Ikerfél hobbiszobával Győrszabadhegyen

Ennek a tetőtér beépítéses, felújított családi háznak szintén nincs konyhája a felső szinten, de mivel itt két nagyobb és egy kisebb szoba, valamint egy hall is található, az egyik nagyszobát kényelmesen át lehet amerikai konyhás nappalivá alakítani, illetve, ha a hallban alakítjuk ki a nappalit, a közvetlenül mellette elhelyezkedő kisszobából lehet egy külön konyha, így megmarad a két nagy hálószoba. Fürdőszoba mindkét szinten van, ezen kívül az alsó szinten nappali, étkező, konyha és egy hálószoba, az emeleten még egy nagy gardrób is található. Az alsó szinten a nappalihoz nagy terasz is kapcsolódik, az alagsorban két tároló és hobbiszoba is található. A házat 2011-ben újították fel, külső hőszigetelést és hőszigetelt nyílászárókat is kapott.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ezt a kérdést teszik fel az ukránok, miután a rakéta-hiány miatt nem tudtak megakadályozni egy orosz légicsapást, amiben több mint egy tucat civil vesztette életét. Napi összefoglaló a háborúból.

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

A közel-keleti helyzet mellett megkérdeztük a járókelőket az orosz–ukrán háborúról is.

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Uniós forrásból épít újabb 20 töltőállomást Magyarországon az MVM Mobiliti.

Jól megcibálták a forintot - ez lett belőle

Jól megcibálták a forintot - ez lett belőle

Ma legalább nem a 400 forintos euró felé meneteltünk.

© 2024 (v2.202102)