Májusban is dübörög a pesti és a balatoni lakásépítés

A lakásépítés szerencsére nem állt meg igazán az elmúlt hónapokban. Aki igényes és megteheti, az a fővárosban és a Balatonon is az új otthonok közt válogat. Nézzük, e hónapban melyek a legígéretesebb projektek.

Az élet újraindult végre a legtöbb területen, így a lakásépítés frontján is. Sok, most bemutatandó új ház már formát is ölt. Ezúttal a IX. és a XIII. kerületben, és ez utóbbihoz közel, Újpesten mutatunk házakat. De persze egy Balatoni projekt is belefért friss körképünkbe.

Az első projekt a IX. kerület frekventált-rehabilitált részén, közel a Semmelweis Egyetemhez épül. A kellemes környezet mellett, óriási előny, hogy a környék kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, így innen minden könnyedén elérhető. A modern, letisztult megjelenésű Gama Residence társasházban 1-4 szobás lakások közül választhatunk.

Ugyanez a kivitelező cég építi Pest másik népszerű kerületében is, a XIII. kerületben lakásait. Az Uptown projekt keretein belül egy olyan társasház készül, mely lehetőséget kínál a sportos életstílusra, hiszen a közeli Rákos-patak mentén megújult zöld környezet kínál sportolási lehetőséget a környékbelieknek, ugyanakkor fitness centrumokat is találunk a közelben. A lakáskínálatban szintén 1-4 szobás otthonok között keresgélhetünk.

Újpestről is hoztunk két ígéretes lehetőséget!

A Metrodom Panoráma az újpesti Szent István térhez kapcsolódva épül, megteremtve ezzel egy új lokális városközpontot. Budapest egyik legkülönlegesebb lakóparkja egyediségét egyrészt a 17 emeletes lakótornyok adják, melyekből csodálatos panoráma nyílik a városra és a Dunára, másrészt az sem mindennap, hogy az épületek homlokzatára, és erkélyekre 170 fát és mintegy 10.000 kisebb növényt ültetnek.  A különleges megjelenésű lakóparkban változatos méretű. és kialakítású lakásokat kínálnak, melyek között fiatalos kis lakásokat és tágas családi otthonokat is találni.

Épül ebben a kerületben még egy olyan társasház, melyet érdemes alaposabban szemügyre venni.

Az Arsenal Sarokháztól csupán 3 perces séta az M3-as metró és a közelben több buszmegálló is található. Közelben óvodák, iskola és felújított játszótér várja a családosokat, mindemelett Polgármesteri Hivatal, különböző bankok, egyéb szolgáltatók, a nagyobb szupermarket láncok, éttermek és az új piac is a környéken található. Az Arsenal Sarokház kínálatában 36-98 m² közötti méretben kínál lakásokat, melyek nagy része erkéllyel is rendelkezik.

A XIII. kerület zöldövezeti részén is mutatunk egy új projektet, ahol érdees az akciót is igénybe venni. A Kucsma utca 12. szám alatt megvalósuló 22 lakásos projektben még elérhető néhány lakás. A beruházó most leveszi vállukról a lakberendezés nagy részének a terhét, mivel beépített alapbútorokkal, egyéb kényelmi felszereltséggel kínálják a még szabad lakásaikat. Most a kulcsrakész állapotba beletartozik az Ikea gépesített konyhabútor, a szekrényes fürdőszoba mosdó, a hálókba elektromos redőny, továbbá minden szobában a klímaberendezés is!

 

Válogatásunk végére egy Balaton-parti projektet is hoztunk, méghozzá a Balaton déli partjáról, Balatonberényből. A StrandPark ingatlanfejlesztési projekt II. üteme során közvetlen vízparti, saját stranddal rendelkező apartmanok épülnek, melyeket ráadásul nagyon kedvező áron értékesítenek.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)