Nyaralók elvonuláshoz Zalakaros és Kehidakustány környékéről, már 8-10 millió forinttól!

A Zalai-dombság hazánk egyik legszebb kistája, tele erdőkkel, a föld mélyén pedig termálvízzel. Területén fekszik Zalakaros és Kehidakustány, de Hévíz és a Balaton is közel van, így a táj kis falvai tökéletesek, ha zsúfoltságtól mentes helyen szeretnénk igazi elvonuláshoz tökéletes nyaralót találni.

A fürdőkön és a gyönyörű erdőkön kívül ráadásul még rengeteg a látnivaló is. Mutatjuk az eladósorban lévő legszebb nyaralókat, családi házakat a környékről.

Körpanorámás medencével Dobronhegyen

Dobronhegy Göcsejben található, mindössze 11 km-re Zalaegerszegtől. Területéhez tartozik Göcsej legmagasabb pontja, a Kandikó, ahol egy geodéziai mérőtorony is található, ahonnan csodás a kilátás a tájra. De nemcsak a Kandikóról, hanem ennek a dobronhegyi zártkerti ingatlannak az udvaráról is gyönyörű a panoráma, ráadásul a medencét is úgy tájolták, hogy a kilátásban egyenesen a medencéből is gyönyörködhessünk.

Apartman a Zalacsányi kastélyparkban

Zalacsány az itt található Batthyány Kastélyról és golf pályájáról híres. A kastélyparkban számtalan apartmanház épült, közülük az egyik 5 lakásos házban vált eladóvá ez az első emeleti apartman. Az ingatlanban nappali, konyha-étkező és 3 hálószoba található, fűtését geotermikus hőszivattyús padlófűtés biztosítja. A kastélyparkban wellness épület is található, a golf pálya mindössze 100 m sétára van.

Hatalmas telken, melléképületekkel Nemesbükön

Nemesbük egy kicsiny település, ami Zalacsánnyal és Kehidakustánnyal is közvetlenül határos, de Hévíztől is mindössze 7 km-re található. Itt bukkantunk erre a 2018-ban felújított, kis 90 nm-es házikóra, ami egy 1554 nm-es telken áll. Az ingatlan nagyon jól kihasználható, hiszen a telken található még egy kétállásos, fedett autóbeálló, egy 56 nm-es tároló, és egy 360 nm-es műhelynek, vállalkozás céljára kiváló épület, ami egy másik utcáról is megközelíthető.

Hangulatos kis házikó borospincével, Galambokon

Galambok közvetlenül határos Zalakarossal, határán termálfürdő és kemping található. Itt áll ez kis házikó is, melynek borospincéje is van, és amelynek vételára a borászati felszereléseket is tartalmazza. Az ingatlan kívülről hőszigetelt, kiváló állapotban van.

Vendégházzal Vindornyaszőlősön

Vindornyaszőlős Kehidakustánytól 11,5 km-re fekszik, legfontosabb nevezetességei a Festetics-kúria, a Vindornya-láp a Vidra tanösvénnyel és a kilátóval, a Turul szobor és a Kovácsi-hegyre vezető Buruczky tanösvény, ami voltaképpen egy barlangokkal, hasadékokkal tűzdelt bazaltfolyosó. Részben bazaltból, részben téglából épült ez a 2015-ben felújított ház is, melyhez egy vendégház is tartozik. A ház fűtését gáz-cirkó és 2 db cserépkályha biztosítja, de a konyhában egy kemence is helyet kapott.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

© 2024 (v2.202102)